Duidelijke actuele website en snelle acurate levering

Duidelijke actuele website en snelle acurate levering

Prima volgens afspraak bezorgd, scherpe prijzen gratis verzending.

Prima volgens afspraak bezorgd, scherpe prijzen gratis verzending.

Al jaren trouwe klant

Super service, snelle levering en ruim assortiment.

Morgen geleverd werd 3 dagen later geleverd

Last minute nog sport voeding besteld voor een weekendje weg, pakketje maar geleverd 3 dagen later. Niet zoals beloofd op de site dus.

Snelle perfecte levering

Heb hier al vaker besteld en ook nu wordt de bestelling weer snel en goed geleverd

Zeer klantvriendelijk en snel geholpen.

Nadat ik een bestelling met korting van de dag savonds had vergeten af te ronden heb ik die korting toch nog de volgende dag gekregen na een simpel en snel berichtje naar de klantendienst. Alles zeer soepel verlopen.

Goede kwaliteit

Tot nu toe alles correct en vlug geleverd en de kwaliteit vind ik prima

Bestelling volgens afspraak en ook kwaliteit . Groet Ton

Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging.

Koop hier vaak mijn fietsbenodigdheden en altijd naar volle tevredenheid.

Zeer goede opvolging en service

Zeer goede opvolging en nazorg.

Top service en levering

Maandag de Shokz OpenRun Pro besteld dinsdag netjes verpakt zoals verwacht geleverd. De koptelefoon voldoet compleet aan de verwachting . Ideaal om tijdens het fietsen muziek op de achtergrond te hebben en toch de omgevingsgeluiden te kunnen horen.

Altijd betrouwbaar

Perfect zoals altijd

Perfecte Service

Kan niet beter

Futurum is altijd ok !

Futurum , snel en correct aan huis geleverd !

Futurum is betrouwbaar

Betrouwbaar en benaderbaar.

Perfect, goede communicatie en voordelig

Goede producten tegen scherpe lage prijzen worden snel en goed verpakt geleverd. Als bezorg datum wijzigt is er goede communicatie over. Kortom: zeer tevreden.

Gewoon goed.

Als er eens iets minder goed gaat, een berichtje en alles wordt direct opgelost!

Goede prijskwaliteit verhouding en snelle levering

Super, zeker aan te bevelen!

Een product dat defect was geraakt door eigen schuld is kosteloos vervangen door FuturumShop.

Snelle service, levering op tijd en makkelijk om te ruilen

Erg veel keus en topservice

Geweldige service. Zelfs na twee jaar gebruik werd mijn cadansmeter kosteloos vergoed. Snelle levering, zeer veel keus en goede prijs. Jammer dat sommige artikelen bij de concurrent toch iets goedkoper zijn. Aandachtspunt, anders zeker een 10! Sparen van credits maak aankopen nog aantrekkelijker.

Goed ma kan met beter

Goede service altijd, kleine verbeteringen zijn mogelijk mij inziens. Retour tickets ook via de app mogelijk maken. En slanke vraagt om artikelen nummers bij nieuwe keuze, ze ook vindbaar maken op de site, of keuze maken kunnen maken uit je favorieten lijst.

Snel en goede service

Snel en goede service

Simply the best!

Altijd goede kwaliteit, flexibel en een uitstekende klanten service!

Groot aanbod, mooie prijzen, snel geleverd en klantgericht.

Groot aanbod en gemakkelijke website. Prijzen zijn super en artikelen worden snel geleverd. Reken daarbij nog regelmatig super aanbiedingen en kortingen voor terugkerende klanten. Top.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!