Zoals altijd een vlotte levering, prijzen zijn oke.

Veel te krijgen

Worden alleen duurder de laatste tijd in vergelijking met anderen.

Super snel geleverd

Mooie producten en goede kwaliteit

Product prima, levering duurde 2 dagen langer dan aangegeven

Zie titel

Altijd goede service

Service is top. Klantenservice reageert snel en betrokken. Levering is snel.

Mijn online winkel

Altijd de juiste service

super!

Vandaag besteld, zelfs op zondag en dan de volgende dag keurig geleverd! Superrrrr

Altijd goed

Zoals altijd supersnel en goed

Steeds leuke acties.

Goed bedrijf met uitstekende service

Altijd prima informatie en service gericht.

A

A

Een super webshop voor mijn grootste hobby: fietsen.

FuturumShop heeft een goed assortiment, snelle levering en biedt kwalitatief goed materiaal. Als ik een verbeterpunt moet noemen is dat het uitprinten van het retourformulier dat meegestuurd moet worden. Beetje omslachtig. Voor de rest alle lof.

Goede service, correcte prijzen

Met snelle levering, correcte prijzen en een bereikbare klantendienst een prima webshop!

Super webshop

Altijd snelle levering, goede producten en bij retourneren altijd goed geregeld

Kan het slecht meer bij jullie vinden

Voorheen verruit favoriet, Tegenwoordig kan ik het beter bij andere vinden bv. Mantel

uitmuntende service

Een tevreden klant

Super service!

Heel goede en vlotte service. Levering op tijd. Contact gehad met de klantendienst die heel meedenkend was. Niets op aan te merken!

Prima webshop, maar aan mtb spullen is beperkt

Prima webshop, leveringen gaan snel en er is een fijne app en website. Ze zijn niet altijd de goedkoopste en met het aanbod meer gericht op wielrennen. Het aanbod voor echte mtb kleding, onderdelen en accessoires is beperkt en lijkt meer gericht op boswielrennen.

Schitterend

Altijd goed en snel geholpen geweest

Geweldig zoals altijd de beste webwinkel

Geweldig zoals altijd de beste webwinkel

Goed assortiment, snelle levering en goed service

Ik kan in principe altijd vinden wat ik nodig heb. De levering is snel en goed verzorgd. En wanneer er iets niet goed is of niet voorradig wordt het steeds netjes afgehandeld.

Tip top service, snel, correct, prijs/kwaliteit

Telkens correct en snel het juiste product geleverd. Had onlangs een kledingstuk te klein besteld, probleemloos retour aangemaakt en kosteloos de juiste maat in de bus. Mooie demarage acties waar je toch mooi enkele Euro's kunt besparen. Top doe zo voort.

Goed en vlot

Echt een aanrader. Altijd goed en goede voorwaarden.

uitstekende service

Bestelling gedaan dag nadien geleverd , dat is service doe zo verder .

Prima geregeld!

Goede service en afspraak is afspraak. Precies op tijd geleverd.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!