Superssss

Super overzichtelijk, super omschrijvingen, super snelle leveringen, super klantenservices, voor mij dus een 10 !!

Goede service,mooie site en snelle levering

Topservice

Goed assortiment tegen prima prijzen. Bij klachten zeer goede service.

Supersnelle en klantvriendelijke service

Heel heldere communicatie over levertermijnen. Als je vragen hebt, altijd heel snel antwoord. Is er een probleem, wordt dat eveneens zonder onnodig gepalaver opgelost.

Scherp geprijsde artikelen en supersnelle service!

Al vele jaren klant bij FuturumShop, door het goed assortiment, scherpe prijzen en hele goed service. Aanrader!

Snelle verzending. Post NL is voor het ogenblik altijd wat trager, Maar daar kan futurum niets aan doen.

Altijd op tijd en op voorraad

Bij alles wat je nodig hebt voor je (fiets) hobby, denk je eerst aan FuturumShop.

One stop Cycling shopping!

Voorraad, kundigheid en goede prijzen! Super snelle levering en no-nonsense retourpolicy!

Men levert wat men beloofd

De omschrijvingen van de producten is o duidelijk dat ij producten die ik niet echt ken zonder twijfelen aankoop. Het miet gezegd dat ik tot nu toe nog nooit teleurgesteld ben geweest en iets heb moeten retourneren omdat het niet dat was wat ik zocht.

Zoals altijd top

Goede producten en service en maken de verwachting waar

Altijd correcte en snelle levering

Duidelijke en veelzijdige keuze ,voor mijn wieleravonturen kan ik alles bij jullie vinden , top service!

buitengewoon goed

Dat wat je wil hebben is er en voor je het weet is het al bij je thuis

Goede service en snel geleverd

Bested en snel geleverd en product is zoals verwacht.

Snelle levering en altijd alles in orde

Ik heb nog nooit iets verkeerd of kapot geleverd gekregen altijd alles dik in orde

Snel en correct geleverd

Zoals altijd is het een plezier om te bestellen bij Futurumshop. Na de levering een mailtje krijgen met instructies over de aangekochte producten? Futurumshop doet het gewoon. Gewoonweg top !

Perfecte service, al jaren

Al jaren tevreden klant.

Zo blij met futurum

Een betere service van futurum is onmogelijk. Snel in reactie, perfecte opvolging, snelle levering en je spaart punten bij elke aankoop. Ik heb geen enkele opmerking te geven !

Grandioos

Heerlijk dat je iets besteld en de volgende dag al in huis en kunnen gebruiken perfect

Betrouwbaar, prijs/kwaliteit top, snelle reactie bij vragen

Talrijke bestellingen gedaan, altijd correct ook indien product in retour gaat, nooit geen probleem. Is aangenamer dan in het echt gaan winkelen ;)

Beste online winkel ooit tegen gekomen.

Altijd snel vorrad klopt gewoon. Advies verkoop en eventuele terugbetaling zonder opmerkingen. Top!

Geweldige service. Schitterende leveringen.

Prachtig. Kort en bondig.

super goed

super goed service

Snelle levering, makkelijk betalen, goede producten, goede prijs.

te laat besteld en toch de volgende dag in huis.

ik had mijn bestelling pas om 23:47 geplaats en toch is het de volgende dag al thuis bezorgt!! Hierdoor kon ik de bestelling meteen die avond testen. en de volgende dag mee op vakantie.

Snel en correct

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!