Perfecte service

Snel en makkelijk afhandeling

Fijne winkel, goed advies, goede service, goede prijs. Het verhaal... twee sets banden besteld, waarvan 1 set levertijd onbekend. Dat duurde uiteindelijk iets te lang...Toen met hulp van medewerker alternatieve banden gezocht en meteen volgende dag in huis..

Prima, zoals altijd.

Niets te melden, dus gewoon alles goed. Dat lijkt gewoon, maar als het iedere keer zo is, wordt het gewoon een dikke prima.

Goed spul, snelle levering

Kwalitatief goed producten, betrouwbaar in kwaliteit en levering.

Probleem door mee te denken snel opgelost.

Ik had een jasje en 2 paar merino sokken gekocht en afgerekend. Ik dacht er toen pas aan dat ik ook nog een korte fietsbroek zou bestellen. Doordat dit product alleen een te laag bedrag was kon ik mijn kortingcodes niet meer gebruiken. Het bedrag was te laag. Maar alle producten samen meer dan voldoende. Een mailtje en daarna het probleem snel opgelost. Bedankt.

Goede kwaliteit /prima service/ snelle bezorging

Al veel fietsspullen gekocht en bestelling kwaliteit en levering is altijd goed!

Snelle levering mooie producten

Bij FuturumShop mooie producten en snelle levering! Altijd erg tevreden, 1 keer moeten retourneren maar dat verliep ook keurig!

Ruime keuze artikelen aan attractieve prijzen

Correcte en zeer vlotte thuislevering vanuit Nederland

Goede service, maar garantie kan beter

Binnen 3 jaar is mijn hartslag meter defect. Helaas levert futurumshop geen uitgebreide garantie. We tevreden over het assortiment en de prijzen. Ik heb een ander merk besteld.

Doen wat ze beloven

Ik ben al enkele jaren klant en heb tot op heden nog geen enkele slechte evaring met Futurumshop gehad.

goede service

Juiste pasvorm en snel juist geleverd

Mooi assortiment snel geleverd

Al jaren tevreden klant Mooi assortiment Snel geleverd Goede prijzen

Fijne winkel met een groot assortiment!

Fijne winkel met een groot assortiment!

Snelle en goede service

Al een aantal jaren koop ik mijn fietskleding bij Futuremshop, ze hebben mij nog nooit teleurgesteld

Grandioos!

Altijd een goede service en snelle verzending! mooi en uitgebreid assortiment!

Goed service een altijd op tijd, geen probleem met retourneren Goed artikelen dus ik ben tevreden en ik blijf klanten van Futurumshop.

Altijd goed

Klantvriendelijk service gecombineerd met een super kwalitatief aanbod

Klantvriendelijk, snel en prima deals

Altijd snel en goed met uitstekende service

Bijna altijd 'next day' levering. Goed spul. Is er een keer iets of stuur je iets terug, goede service en snle terugbetaling. Top!

Vlot en netjes verstuurd

Duidelijke site met veel keus. Daarna vlot verstuurd. En correct verpakt bijna altijd de volgende dag in huis. Super tevreden mee.

Goed, snel en adequaat klantencontact.

Meestal picobello maar indien toch een probleem: professionele opvolging èn oplossing !

Fabricagefout/kwaliteitsprobleem in band : na uitwisseling van enkele mails (met bewijslast) bleek mijn vereiste (racemachine 12j oud) maat 700x23c op dit ogenblik niet onmiddellijk beschikbaar ter vervanging (25c dus ècht te breed). Toch werd mij een passende oplossing aangereikt ! Hierdoor wil ik alle medewerkers die geholpen hebben met dit kwaliteitsprobleem/fabricagefout op te lossen hartelijk bedanken voor hun (commerciële) professionaliteit. Een pluim voor Futurumshop ! Men (ik) zegge het voort !

Altijd keurig geholpen en als iets niet goed is dan wordt het netjes en vlug verholpen.

Snelle levering en aanbiedingsprijzen zijn top!

Mooie producten en in de aanbieding tref je vaak mooie prijsjes. Verzenden en retourneren gratis.

Top product aan een top snelheid geleverd

Veel,keuze en goede prijs stelling

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!