Snel, zorgvuldig en goed

Bij iedere bestelling word ik weer verrast door de snelle, milieubewuste en adequate levering!

Snel en netrouwbaar

Altijd een betrouwbaar en een snel leverende bedrijf

Mooie webshop met zeer ruim assortiment.

Er is meer dan voldoende keuze met kwaliteitsvolle spullen. Alles wat een fietser zich kan wensen.

goede en correcte service

bestel al 4 jaar bij futurum en nog nooit een slecht ervaring gehad , top

Goede spullen voor goede prijzen, snelle levering en zeer adequaat ruilen van spullen.

Supertevreden

Goede info en snel geleverd.

Website geeft de informatie die nodig is om te kunnen beslissen over je aankoop. Verder snel geleverd op een milieu vriendelijke manier.

Geweldig goed!

Product binnen 12-14 uur geleverd!

Perfecte service

Door mijn eigen stommiteit een onderdeel besteld dat niet voorradig is. Zonder probleem mijn bestelling kunnen omzetten naar iets anders.

Top! Zo goed als de Ronde van Vlaanderen!

Doet wat het moet, super kwaliteit en alles wat je nodig hebt om te koersen.

Supersnel en goed verzorgd

Altijd een goede ervaring met FuturumShop!

Niks op aan te merken, altijd hele goede ervaringen met jullie, je wordt altijd goed op de hoogte gehouden van je bestellingen, de service en nazorg is ook altijd super. Voor mij is er geen betere shop te bedenken waar ik mijn fietsspullen bestel.

Super service en snel benaderbaar

Had iets besteld met onbekende levertijd. Maar vond het toch te lang duren. Een belletje en er werd een alternatief aangeboden die leverbaar was. Deze was zelfs goedkoper. En het teveel betaalde bedrag was binnen en dag terug gestort.

Goed sortiment en snele levering

Ik shop al sinds 3 jaren bij Futurum , en tot nu zeer tevreden over sortiment, prijzen en next day levering. Ook garantie retouren worden altijd correct afgehandelt

Gemiste kans. Maar netjes opgelost.

Ik zag de Cube Cross Race Pro Cyclocrossfiets voor een mooi prijsje op de site bij futurumschop in de beschrijving stond inclusief een welkomstpakket met o.a pendalen bidon en bidonhouder. De o.a zat er niet bij of dat moet de beschrijving van de fiets zijn geweest. De fiets werd geleverd met een slag in het wiel. Dit telefonisch gemeld een filmpje gemaild. Daarna is de fiets opgehaald en het euvel verholpen na 1 week. Ik moet zeggen dat ik netjes geholpen ben . Maar toch een gemiste kans om een fiets in deze staat af te leveren en pas je omschrijving aan. Ik bestel regelmatig bij futurumschop en ben daar over zeer tevreden.

Veel keus

Snel in huis

Lekker snel en nauwkeurig

Inmiddels al veel voor mijn fiets besteld bij FuturumShop en altijd naar tevredenheid. De levering is snel en duidelijk en ook de afhandeling is nauwkeurig. Ideaal is het spaarsysteem wat ze hanteren, zo spaar je voor leuke extra’s.

De beste produkten en perfecte service

trdtyffkuij

Uitstekende service

Goede kwaliteit spullen en bezorging gaat zoals beloofd, snel.

Supersnelle levering, erg professioneel bedrijf

Altijd makkelijk om hier iets te bestellen! Goede selecties, overzichtelijke site en prima prijzen.

Beste website voor fietsliefhebbers

De service is top!

Go to webshop voor fietsers

Top assortiment, correcte prijzen, super snelle levering, makkelijk retourneren indien nodig, goeie service, en lekker punten sparen.

Goede webshop!

Volledig in informatie Snelle verwerking bestelling Snelle levering bestelling

Topservice.

Op vrijdag besteld, op zaterdag reeds ontvangen.

Alles op voorraad en supersnel geleverd

Tijdens mijn avondrit een defect, langs de weg nog even een onderdeel bestellen. En de andere dag is het binnen. Altijd snel en goed.

Vlotte afhandeling en levering

Een artikel dat niet direct leverbaar was werd op mijn vraag vlot uit de bestelling gehaald en terugbetaald

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!