Snelle levering, scherpe prijzen en een mooi assortiment.

Webshop waar ik vaak weer terug kom vanwege het goeie assortiment, snelle levertijden en goede prijzen.

Perfecte service

Mijn nieuwe handschoenen begonnen na 2x gebruikt te hebben bij de naad te scheuren. Foto gestuurd van de handschoen en zonder problemen werden er nieuwe opgestuurd. Zeer tevreden.

Zoals altijd super!

Zoals altijd super!

Zeer correcte webshop.

Alles aan deze webshop is fantastisch. Keuze, klantenservice, snelheid... Niet altijd de goedkoopste, ook niet de duurste. Zeker een aanrader!

top

zeer correcte en snelle levering

Zorgeloos shoppen

Uitstekende service, korte levertermijnen en prima opvolging bij voorraadproblemen! Leuk shoppen!

Duidelijke website, snelle levering

Gewoon een fijne bedrijf

Communicatie en service is super, maken waar wat ze beloven

Snelle precieze levering

Altijd alles snel te leveren en netjes ingepakt. Goede communicatie over levering en als een keer iets niet goed is, ook geen probleem. Fijne shop.

Perfect!

Goede en snelle levering. Klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam. Voor sommige producten zijn de prijzen wel erg hoog vergeleken met andere webshop. Maar gemiddeld gezien goede prijs kwaliteit verhouding.

Groot assortiment en snelle levering.

Vandaag besteld, morgen in huis maken ze helemaal waar. Op werkdagen uiteraard. Je kunt bij het bestellen zelfs aangeven of je liever avond bezorging wilt, zonder extra kosten. Dat zie je niet vaak! Handig! Verder een mooi ruim assortiment en het meeste is nog op voorraad ook. Zelfs voor een hopeloos ouderwetse triple op de racefiets kan je kettingbladen krijgen om maar een voorbeeld te noemen. Heb je een vraag over een product? Stel die dan eenvoudig via de vraag-button bij het product en je krijgt spoedig antwoord.

Altijd snel en Futurum heeft de goede spullen!

Futurum is de enige die een voor mij passende helm (Bell) kan leveren en het is altijd snel!

altijd zeer correct, snelle levering, deskundig

enorme keuze, snelle levering, behulpzaam en deskundig ; buitengewoon top

Snelle levering en retour mogelijkheid!

Vaak hebben ze de juiste onderdelen, maar helaas een juiste cassettebody is een probleem. Ook na overleg met de klantenservice en met behulp van foto's van het oude onderdeel zijn we er niet uitgekomen. De bestelde cassetttebody is weer retour. Afhandeling nog bezig, maar verwacht verder geen probleem!

snelle en goede service en zeer klantvriendelijk

Zeer snelle service en wanneer een produkt niet voorradig is wordt me een gelijkwaardig produkt voorgesteld dat wel voorradig is zodat ik niet te lang moet wachten of krijg ik een kleine compensatie voor het wachten. Ook goede produktbeschrijvingen die me helpen bij het maken van mijn keuze.

Gewoon goed!!

Gewoon goed!!

Uitmuntend

Bestelling binnen de 24 uur ontvangen. Netjes allemaal ingepakt. Over service gesproken. Bedankt !

Altijd goede spullen en goede service

Of het nu om sokken, een wielrenbroek, reinigingsmiddelen of een set wielen gaat, Futurumshop heeft het allemaal, levert kwaliteit en op tijd! Altijd fijn om op te kunnen vertrouwen, zo ben je altijd klaar om weer een mooie rit maken!

Snel geleverd! Goede prijs!

Snel geleverd! Goede prijs!

Veel keuze. Goed geprijsd. Geen verzendkosten en geen ev. Retourkosten

Heel deskundig geholpen via de telefoon!

Had problemen met het installeren van mijn nieuwe Garmin 130 plus opgebeld naar Futurumshop en werd vriendelijk te woord gestaan en het probleem is opgelost!

Groot assortiment,goede service

Ik bestel altijd bij forturum en de levering is erg snel,als ook als het product niet juist is Snelle afhandeling Ik ben een zeer tevreden klant! Verder zou ik nog graag het merk etxeondo bij de collectie willen zien!

Snelle levering scherpe prijzen en snelle afhandeling bij retour !

Als je iets besteld bij Fututumshop word het snel bezorgd tegen scherpe prijs en retour word snel afgehandeld !

Stipte en snelle levering

Zondag besteld en maandagmiddag in huis top

De online-koplopers!

Steeds goede ervaringen, vlotte levering en correcte prijzen. Heb je een vraag of is er toch een probleem, dan komt de reactie heel snel.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!