snel, correct

correct

grote keuze snelle service

ik vind er bijna alles

Correct en een supersnel

Snelle levering en zeer goede prijs-kwaliteit. Fijne site

Uitstekende service en snelle levering zoals gewend!

Duidelijke website, uitstekende service en snelle levering.

Goed assortiment en service

Mooi assortiment en goede service!!

Snelle levering zonder gedoe.

Artikelen bestellen bij Futurum gaat altijd vlot en duidelijk. Je weet altijd goed waar je aan toe bent.

Mijn N°1 fietswebsite

Zoek ik iets wat te maken heeft met fietsen, dan ga ik spontaan naar Futurumshop: vind je het hier niet, dan vind je het nergens! Snelle en betrouwbare uitleveringen, goede uitleg, Mechanic Monday tips, enrome brede waaier aan fietsspullen. Weliswaar niet altijd de goedkoopste...

top! shop!

kwalitatieve producten altijd netjes verstuurd en geleverd!

Correct!

Goede opvolging en service!

Super tevreden

Alles volgens afspraak en producten zin van kwaliteit en duurzaam , perfect , Groet Ton

Waarom kan ik geen hoger cijfer geven

Zet blij vooral met de artikelen futurum 4 season. Snelle levering en we. Top klantenservice . Doom ook chr mooie aanbiedingen

Snelle verzending, goede aanbiedingen

Snelle verzending. Artikelen als omschreven. Leuke aanbiedingen

Groot assortiment

Groot assortiment Snelle verzending

Snel, betrouwbaar, goede service

Ik bestel al jaren bij Futurumshop en kan er altijd op rekenen dat het snel geleverd wordt. Ruilen is geen probleem mocht het nodig zijn en de klantenservice reageert adequaat.

Groot aanbod, geweldige service

Alles verloopt snel en volgens afspraak, keuze is geweldig, service is top. Een minpuntje is dat de concurrent soms goedkoper is. Daarom geen 10.

Snel en goed geleverd

Reeds meerdere keren besteld bij Futurumshop en nog nooit problemen gehad. Levering ook altijd supersnel.

Uitstekende service

Onlangs 2 x met klantenservice temaken gehad,betreffende een gps Watch die niet goed functioneerde,binnen de termijn van 30 dagen omgeruild voor een nieuwe,helaas ook die had het zelfde probleem,ook weer terug gestuurd,geld terug ontvangen en een ander type besteld die wel tot tevredenheid werkt,dus niets dan lof voor de klantvriendelijkheid van Futurumshop en het meedenken in oplossingen

Correct en netjes op tijd!

Doet wat ze beloven. Site leidt jouw behoefte gelijk naar het juiste product.

Voldoet aan alle verwachtingen. Incl. perfecte binnendienst en ‘free advice’ door gerichte instructiefilmpjes!

Snelle levering, maar product niet top

Ik had een campagnolo body voor een Elite Turno besteld. Deze werd de volgende dag al geleverd. Daarover zeer tevreden. Helaas was de ring binnen in de body verschoven zodat de body niet over de as geschoven kon worden. Ik heb dit eerst zelf moeten fiksen wat flink wat moeite heeft gekost. Ik wil Futurumshop w het voordeel van de twijfel geven in de hoop dat het om een uitzondering gaat.....

Alles top

Snelle levering, goede garantiebeleid, prijzen zijn ok nu zelf via WhatsApp bereikbaar en snel antwoord.

Super service

Super service en snelle verzending

perfecte service!

goede adviezen en levering.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!