snel zaken geregeld en goed service

Ik heb een stel Mavic fietsschoenen gekocht. Die zijn perfect snel geleverd. Na een jaar zijn de veters (snelspansysteem) gebroken en heb ik een nieuwe set ontvangen. Keurige service en fijne communicatie via de mail.

Met afstand de beste webshop voor fietsers

Mooi assortiment en scherpe prijzen, maar wat ik vooral erg waardeer is de uitstekende klantenservice: telefonisch goed bereikbaar, geen ellelang keuzemenu maar direct een medewerker aan de lijn die zowel deskundig advies kan geven als het afhandelen van orders. Er wordt nooit moeilijk gedaan over retouren of garanties. Laatst een fietsbroek besteld waarbij een ritssluiting na twee keer dragen kapot ging. Ik kreeg direct een nieuwe broek opgestuurd. Top service.

Schitterende service !

Mijn Garmin Edge 830 die ik had gekocht bij FuturumShop gaf na enkele maanden problemen. Contact opgenomen met FuturumShop klantenservice en het probleem werd keurig opgelost. Het toestel werd zonder problemen vervangen onder garantie. De klantenservice van FuturumShop is super goed en verdient een dikke pluim!

Snel, betrouwbaar, mooie aanbiedingen.

Bij Futurumshop gebruik gemaakt van een hele mooie aanbieding. Vlot en vlekkeloos geregeld. Door mijzelf gemaakt foutje bij de bestelling heel vriendelijk en direct gecorrigeerd door de klantenservice.

Uitstekende service

Bij Futurumshop een lichtgevend vest gekocht, de rode lampjes aan de achterkant waren al snel leeg, ook na lang opladen. Dit aangegeven bij de klantenservice en een dag later had ik een nieuw vest binnen, wat een uitstekende service! De nieuwe werkt een stuk beter.

ontzettend snelle afwerking op factuur en duidelijke communicatie

Een aankoop op factuur gedaan en alles heel snel geregeld door de klantendienst. Na het doorgeven van het bestelnummer vrijwel onmiddellijk verdere instructies gekregen, betaald en het pakket werd de dag erna reeds verstuurd. Wat ook fijn is dat je snel antwoord krijgt van de medewerkers en dat je voelt dat alles zeer vlot loopt. Dat geeft vertrouwen!

Al jaren een betrouwbare partner

Ben al jaren klant bij Futurum. Altijd alles vlot verlopen. Bij mijn laatste bestelling is mijn pakje helaas zoek geraakt bij de koerierdienst. Ontvangersverklaring ontvangen, ingevuld en dezelfde avond werd er een nieuw order geplaatst en 1 dag later heb ik mijn pakje al ontvangen. Topservice.

Prima service!

Nadat ik een bestelling had geplaatst en had ontvangen zag ik de volgende dag ineens dat de artikelen in de ‘sale’ waren. Dat was een teleurstelling. Ik had de artikelen terug kunnen sturen en een nieuwe bestelling kunnen plaatsen, maar dat heb ik niet gedaan. De retourzending verwerken, nieuwe bestelling versturen, twee keer een auto laten rijden: niet duurzaam en niet efficiënt. Mail gestuurd naar de klantenservice en zij hebben me een tegoedbon gegeven voor het verschil in prijs (€ 25,-). Ik vind dit super geregeld en bedank FuturumShop dan ook hartelijk voor deze oplossing. Van een teleurgestelde klant naar een blije klant!

Een fiets koopt men blijkbaar best niet bij futurum! GEEN SERVICE!

December laatstleden een MTB gekocht die in voorraad zou zijn. Blijkbaar bedoelen ze daarmee dat ze de kader in voorraad hebben. Deze dient extern samengebouwd te worden, vanaf dan is er geen opvolging en dien je te wachten... Na dik 2 weken toch de (in voorraad) MTB bekomen. Zeer vriendelijke man brengt de fiets. Geeft wat uitleg, prima. Maar na 1-2 ritjes blijkt de grootste versnelling niet te willen lukken, dit heb ik zelf dan kunnen bijregelen... Maar eveneens de schijfremmen werken niet goed. Deze schuren heel de tijd en maken verschrikkelijk veel lawaai. Na contact met de support krijg ik te horen dat ik het zelf moet oplossen of naar een fietsenmaker gaan OP MIJN KOSTEN! Futurum levert fietsen rijklaar maar de goede afregeling zien zij niet als hun taak! Kortom, hoop dat je fiets correct afgesteld geleverd wordt of je draait zelf op voor de kosten! Dat is beneden elk niveau van professionele service! Onbegrijpelijk. Jurgen.

Geweldige service

Mijn bestelling werd snel en groen bezorgd! Bij het monteren van de HideMyBell bleek het schroefdraad kapot te zijn. Dit aangemeld als garantie, direct een reactie en de volgende dag een nieuwe ontvangen. Dat is pas service!!!

Uitmuntende klantenservice

Mijn Elite Direto fietstrainer begaf het na 2 jaar. Snel gebeld met de FuturumShop klantenservice en het probleem werd keurig en snel opgelost. Nu kan ‘s avonds en bij slecht weer mijn trainingen weer afwerken. De klantenservice van FuturumShop is ongekend goed en verdient een dikke pluim! Daarnaast altijd snelle levering en 365 omruil garantie. Zo maak je klanten blij.

Garantie Garmin 820

De batterij van mijn Garmin 820 van 3,5 jaar oud was na 2 uur leeg. Dus een rit was niet meer te maken. Gelukkig had ik 3 jaar extra garantie gekocht bij Futurum shop. De Garmin is geheel kosteloos zonder gezeur binnen redelijk snelle tijd vervangen voor een nieuwe van het laatste type. Top service.

Snelle vervanging na online garantieaanvraag

Na amper 5 ritten begonnen de naden van één van mijn schoenovertrekken (BBB HeavyDuty OSS BWS-02B Overschoenen ) te lossen. De tweede schoenovertrek van dat paar was nog prima, net als het paar gekocht voor mijn vrouw. De dag nadat ik het probleem had gemeld kreeg ik de vraag een foto op te sturen ter staving van het probleem. En weer een dag later kwam de bevestiging dat het defecte paar zou worden vervangen gevolgd door ter bevestiging van het vervangingsorder plus bevestiging van verzending door PostNL. De dag daarna had ik de vervanging al in handen. Top service, zo is een defect product nog een aangename ervaring.

Geweldig, zo hoort service te zijn

In januari 2020 heb ik de cadanssensor 2 van Garmin gekocht. Na 10 maanden was er plots geen connectie meer te krijgen tussen sensor en mijn Edge 830. Na een telefoontje met de klantenservice werd gratis een nieuwe opgestuurd. De volgende dag lag de sensor al in de brievenbus. Top! Zo'n service geeft vertrouwen en maakt een aankoop bij Futurumshop extra aantrekkelijk.

Foutje post NL

Een door de transporteur verloren geleverd pakket werd snel een tweede maal verstuurd door Futurum en nu correct geleverd. Mooie, snelle en correcte afhandeling.

uitgebreide keuze en top service

Een assortiment met uitgebreide keuze, kwalitatieve producten en als het al eens fout gaat zoals bij de laatste aankoop(te kleine maat-foute keuze van mezelf) een een zeer snelle top-service voor het retourneren. Geen flauwe excuses over corona, maar onmiddellijk geholpen. Een voorbeeld shop voor velen!

neem toch jullie verantwoordelijkheid!

in het begin verschillende bestellingen geplaatst, altijd in orde. Tot op het moment dat ik een gsm houder bestel van bbb. De vijs die het geheel samenhoudt was niet geborgt. Tijdens de 5de of 6de rit komt de bout door trilling los en, ja hoor, daar gaat mijn smartphone! 650€ tegen de grond. Initieel enkel glas kapot, daarna ook camera die niet meer werkt, ... . Dat is natuurlijk niet de schuld van futurum. Maar vervolgschade door een falend (nieuw) product is wél de verantwoordelijkheid van de verkoper, futurum dus. Verschillende keren gemaild, vaak weken geen antwoord, tot ik begin te dreigen en dan komt er een voorstel tot vergoeding van 150€ om het glas te herstellen. Huh?! Kijk, om te vermijden dat een verkoper (Futurumshop dus) afbreuk doet aan de rechten waarop een consument recht heeft is de regel van toepassing die stelt dat de verkoper ook indirecte schade moet vergoeden (zoals mijn smartphone). Zie ook de Europese wetgeving op garanties. Doe dus wat je moet doen Futurum! Ik grijp nooit naar dit soort stalking via sociale media maar ik heb er al 8x over gemaild, telkens alles uitgelegd en jullie blijven halstarrig weigeren. Dan laat je een mens geen andere keuze natuurlijk.

Uiteindelijk goed opgelost

Klacht over product gehonoreerd door Futurumshop. (niet door fabrikant -Polar-, maar dat valt de winkel niet aan te rekenen). Netjes opgelost.

Conform het beloofde tijdsbestek had ik antwoord op mijn vraag. Super!

Snel,sneller,snelst !

mijn vraag over Ortlieb fietstassen was binnen 15 minuten beantwoord. Kon met gerust hart aankoop maken. Top !

Poor service and doesn’t deliver

Very poor service. Advertising next day delivery, but it’s not true. Several days have passed and the delivery never happened. Still haven’t received my order, no proper support not solution.

Geweldige service

Niet enkel scherp qua prijzen, je komt ook snel aan gratis verzending. Zelf retour is gratis wanneer je jou nadien vergist blijkt te hebben. Klantendienst reageert zeer snel en klantgericht. Reeds meerdere malen besteld, steeds perfect verlopen. Nu eens verkeerd besteld, en nog meer tevreden van de service als voorheen! Hendrik.

Zeer goede en snelle service

Goed en fijn geholpen, er werd meegedacht en de service was duidelijk en snel. Dit maakt dat je terug blijft komen.

top service

Snelle levering, snelle antwoorden op vragen!

Beleid, communicatie en klantvriendelijkheid slecht

Een dag nadat mijn bestelling bij het post NL punt was afgegeven belde Futurumshop met de mededeling dat ik een bestelling van een ander had gekregen en een ander de mijne. Kan gebeuren. Wat blijkt het beleid: mijn pakket (waarvoor ik gewoon heb betaald) wordt pas naar mij opgestuurd zodra het foutief verstuurde pakket naar mij door hen retour is ontvangen. Niet klantvriendelijk dus. Gelukkig was het postNL punt zo vriendelijk om het pakket na een telefoontje van mij terug te sturen. Na 2 dagen weer gebeld: het pakket was inmiddels retour ontvangen, ze zouden per direct mijn pakket opsturen, er was geen order nog afgegeven daarvoor. Jammer dat ik er zelf achteraan moet zitten. 2 dagen later weer gebeld: het pakket blijkt niet verstuurd. Ook blijkt het niet meer mogelijk omdat het niet op voorraad is en het oorspronkelijke pakket nog niet door de andere klant is geretourneerd. Ik vraag mijn geld terug, toegezegd wordt dat dat zsm wordt gedaan. 2 dagen later nog geen geld, ik bel: de transactie is inderdaad niet gedaan. Geen idee waarom niet. Inmiddels is het pakket wel weer op voorraad en laat ik het toch nog opsturen. Het was tenslotte een kadootje, dat dankzij het beleid en slechte organisatie van Futurumshop ca. 2 weken na bestellen pas binnen is gekomen. Althans, het gedeelte dat nog op voorraad was. Bij mijn laatste telefoontje erop aangedrongen een eindverantwoordelijke te willen spreken, die niet aanwezig was (hoe kan er geen verantwoordelijke zijn?!). Toegezegd werd dat ik diezelfde middag zou worden teruggebeld door de leidinggevende die er dan zou zijn. Je raadt het al, nu ca. een maand later wacht ik nog steeds... Behoudens door één medewerker van de klantenservice heb ik geen excuses, begrip of simpelweg 'vervelend dat het zo loopt' gehoord. Ik vind dit beleid (de klant verantwoordelijk maken voor een fout die door Futurumshop is gemaakt), de wijze waarop de klantenservice met mijn kritische noot omgaat, het niet worden teruggebeld, echt verbijsterend.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!