Zeer correcte dienstverlening

s' morgens besteld en de volgende dag ontvangen zoals weergegeven via de track & trace.

Uitstekend.

Altijd alles prima in orde.

prima service, snelle levering

Ruim assortiment, goede prijs en snelle levering

Altijd correct

Mooie we winkel en correcte dienstverlening

Levering is prima als het goed gaat, klantenservice wat minder

Ik bestel regelmatig bij Futurum en 9 v.d. 10 keer gaat dit goed en wordt alles netjes in één keer geleverd, maar op het moment dat het niet goed gaat... Fietshandschoenen besteld in maar M, maat L geleverd gekregen. Zodoende weer teruggestuurd met een duidelijke opmerking dat ik maat L geleverd had gekregen i.p.v. de bestelde maat M. Vervolgens kreeg ik een paar dagen later weer handschoenen in maat L thuisgestuurd (terwijl op de pakbon gewoon maat M stond). Toen ik hierover mailde, met de vraag of ze konden controleren waarom dit mis ging en ze niet alvast de handschoenen in maat M konden opsturen (ik was al twee weken op m'n levering aan het wachten). Vervolgens kreeg ik als eerste reactie van de klantenservice een algemene mail over het retourbeleid. Toen ik opmerkte dat dit niet echt de gepaste opmerking was op de mail die ik gestuurd had, werd ik er van beschuldigd dat ik niet duidelijk aangegeven had dat op de pakbon maat M stond, maar maat L geleverd had gekregen en toch echt graag een maat M wou. Als reactie hierop maar een kopie van mijn retourformulier toegestuurd waar dit toch duidelijk op stond. Toen kon er gelukkig nog wel een 'excuses voor het ongemak' vanaf.

Prima service!

Prima service!

top site

gewoon heeeeel goed!!!!

Goede prijs en supersnelle levering

Aantrekkelijke degelijke tassen voor een reële prijs. Voldoen goed doch let op: er zitten geen schouderriemen bij voor met de hand dragen

Prima service na kettingbreuk gratis een nieuwe gehad prima !

Goede service.

Geen vervelende ervaring meegemaakt, dus gewoon zo doorgaan.

Heel tevreden

Niets negatiefs

Zeer overzichtelijke site, zeer snelle levering, zeer duidelijke communicatie.

Zeer overzichtelijke site, zeer snelle levering, zeer duidelijke communicatie.

Zeer goede site

Zeer overzichtelijk, verworven kortingen zouden altijd moeten gebruikt kunnen worden zonder aankoop verplichting van 75 €

Prima winkel!

Meerdere spullen besteld, altijd goed tot op heden.

Gewoon goed

Topmateriaal en stipt geleverd!

Outfit gekozen om te fietsen, keuze in een ruim assortiment en de volgende dag al geleverd!

Had dringend iets nodig... 's avonds besteld en de dag erna in huis... top!

top winkel

Goeie producten, snelle levering en goede service!

Goede snelle levering.

Snelle levering en goede producten. Snel retour proces als je meerdere maten besteld.

Geleverde waar zeer goede kwaliteit. Goede info ivm alle producten. Zeer vlotte verzending en levering! Verzendingskosten voor Belgie wel aan de hoge kant!

Uitstekende service

Ruime keuze en maken waar dat voor 23 uur besteld de volgende dag geleverd

Heel goede ervaringen

Alles wat je nodig hebt onder 1 dak en snel geleverd.

Handige en overzichtelijke website. Indien je niet zeker bent wat je nodig hebt kan je hen mailen en krijg je snel antwoord met ook enkele suggesties. Bestellen gaat heel gemakkelijk en alles uit voorraad de volgende dag geleverd. Niets op aan te merken, doe zo verder!

Snel, betrouwbaar en goede aanbiedingen

doet wat je verwacht van een webwinkel anno 2020. Topservice eneuke acties.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!