nog steeds niets geleverd

bestelling nog steeds niet geleverd

Super goede service.

Geen kosten bij een aflevering na 18u

Ooit een probleem gehad met een product. Meteen terug besteld omdat ik dit dringend nodig had. Wel een mail gestuurd naar klantenservice en omdat product onder garantie was heb ik onmiddellijk waardebon gekregen.

Bijna alles is goed

goed producten voor goede prijzen. Bij een probleempje altijd snelle reactie en oplossingsgericht. Klein min puntje is dat soms na bestellen een artikel toch niet op voorraad blijkt te zijn maar ook dan reageert deze webshop snel om dit met de klant op te lossen

supermateriaal tegen goede prijs

nog steeds goede ervaring met Futurumshop, snelle leveringen en goed materiaal !!!

No worries webshop

Zeer snelle levering. Goede support en know how door specialisatie. First in class voor wielrennerij materiaal

Keurig!

Ook een kleine bestelling wordt keurig op tijd en netjes bezorgd.

Groot assortiment en supersnelle levering

Groot assortiment en super snelle levering

Altijd goede service en snelle leveringen

Al vele spullen gekocht, Garmin, helm, schoenen, kleding en accessoires voor zowel de atb als race, en alles naar grote tevredenheid. Is de maat niet goed, ook dat word binnen korte tijd opgelost. Zowel in de shop als aan de telefoon altijd word je correct en vriendelijk geholpen

Beste wielershop die er is

Breedste assortiment, meestal vandaag besteld morgen in huis .

altijd topkwaliteit

vandaag bestellen, morgen geleverd

Uitmuntend!

steeds goede service en snel thuis geleverd..gratis verzending is een pluspunt..

Super! Altijd op tijd geleverd.

Ik heb al vaker dingen besteld en ik ben heel tevreden over de service, altijd correct, snel, hier en daar eens mooie kortingen op vele dingen. Ik blijf zeker klant! Doe zo verder.

Snel besteld, zeer snel bezorgd.

Zeer goed, betrouwbaar.

Snel en correct

Vertrouwd.

Ruim assortiment, snelle levering. Leuke acties

Net begonnen met fietsen. Alleen de website geeft al veel info.

Snelle service en prima product

In de avond besteld de volgende dag al in huis. Ook het product was precies goed.

Uitstekende service

Snelle levering en topproducten

Snelle en correcte aflevering

Besteld en er dag erop al in huis en direct een track en trace ontvangen. Top service

De nummer 1

Goed aanbod en uitstekende service

Vlot en klantgericht

Prettig in contact en zorgen voor een goede afwikkeling van de bestelling

Perfecter kan niet

Besteld en volgende dag correct geleverd

altijd correcte leveringen en 100 % kwaliteit

ik ben in de loop der jaren wel wat gewend op wielergebied en wielerkleding ben dan ook zeer tevreden over FUTURUMSHOP ,NL daar ik nog steeds in het bezit ben van het WERELDUURRECORD 65 + stel ik altijd grote waarde aan duurzaamheid en kwaliteit , en dat vind ik bij jullie ,

Super snelle service.

Duidelijke uitleg en snel beschikbaar.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!