Mooi assortiment, goed geprijsd.

Mooi assortiment, goed geprijsd. Snel geleverd.

Top !

Het product voldoet aan de beschrijving en het was snel in huis.

zeer tevreden

Bij het plaatsen van een tuinkamer gaf een van de monteurs aan dat water onvermijdelijk onder het frame zou doorlopen naar binnen via de openingen tussen de tegels en de niet waterdichte afdichting tussen tegels en frame. Met het verlijmen van de (EPDM volrubber driehoek (wigvormig) 15x25mm) rondom én het opvullen van de tegelranden die dwars onder het frame lopen is er geen water meer in de tuinkamer gevonden. Omdat het ook nog eens heel moi uitziet ga ik de binnenkant ook afwerken. Ook zal ik een fotovan het resultaat in een mail aan jullie laten toekomen. . . . . . kortom een zeer tevreden klant.

Voordat ik een kleine besteling ging doen eerst telefonisch advies gevraagd en werd netjes te woord gestaan.

Alles goed aangekomen en snel en was een heel goed product

Makkelijk en snel

Een gebruikersvriendelijke site en snelle levering!

......

....

Top juiste product , en patrijs poort is weer gangbaar zonder plakkende oude afdichting

Top op tijd ontvangen en gemonteerd

Helemaal top

Snel en makkelijk

Snel geleverd en goed materiaal! Perfect!!!

Heel fijn.

Slang besteld eerst proef stukje, werd snel en correct geleverd. Prettige zaak. Raad ik zeker aan.

toppie

geweldige ervarig11

Eerlijke prijzen, mooi assortiment en prima service! Goed bereikbaar en vlot geleverd.

goede service en kwaliteit

Voor een project had ik enkele grote diameters radiatorbuis nodig, een vraag per email werd snel beantwoord. Even het nodige besteld op de website en enkele dagen later werd men stevig verpakt pakje geleverd. Producten zien er degelijk uit en dat aan een scherpe prijs. Tevreden van men aankoop.

Super makkelijk

Snel en makkelijk

Prime service snelle levering

Prime service snelle levering

Dak rubber besteld voor hefdak van bu****per past super en was snel geleverd.

Makkelijk om te vinden wat je zoekt door een uitgebreid assortiment. Top!! Uitstekende kwaliteit van het product.

Duidelijke site , goed materiaal

Goede beleving , levering kan mss iets sneller (verwend door Amazon prime en Bol)

Goede omschrijving van de producten en snel geleverd

Snelle levering.

Rubber klemprofiel besteld. 9 strekkende meter.... Netjes 9,15m¹ ontvangen. Netjes opgerold en verpakt. S'avonds besteld, volgende middag verzonden.

super snel

Zeer overzichtelijke webshop, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. TOP

Snelle levering.

Goed product en na bestelling snelle levering.

Duidelijke site, goede kwaliteit slangen snel opgestuurd.

Prima spul

snel en goed