Snelle levering en duidelijke omschrijving bij aankoop van het product

Het was gewoon goed!

Besteld en in goede orde ontvangen!

Goede prijs & kwaliteit

Snel geregeld en kon het gelijk ophalen

Helemaal goed

Ondanks feestdagen drukte,vlot verstuurd

Service

Had sileconen slang besteld 18/10 ,gekregen 16/10 werd super netjes opgelost dag erna lag de juiste in de bus!! Super service !

Snelle levering, goed produkt

Gewoon goed. Ook rond de feestdagen!

zeer snel

zeer snel

R

R

super snel

snel en goed

snelle levering heel fijn

De site is duidelijk met aanbod en de maten van het materiaal!

Snel geleverd voldoet volgens verwachting

Goed op tyd

Je wordt goed geholpen als je online spullen besteld top service

Top, helaas was de levering teleurstellend

Top, goede kwaliteit en voldeed aan mijn extra wensen. Helaas was de levering teleurstellend doordat mijn bestelling in de regen in de voortuin was achtergelaten. Wij wonen aan een vrij drukke doorgaande weg waardoor het onacceptabel is dat pakketjes in de voortuin worden gedumpt. Uiteraard is Rubber Webshop hier niet verantwoordelijk voor echter adviseer ik een van de grotere en bekendere pakketdiensten te kiezen

goede kwaliteit en service

snelle levering volgens afspraak

Naar tevredenheid.

Naar tevredenheid.

Super service

In eerste instantie kreeg ik een verkeerde maat slang toegestuurd. Een telefoontje en de volgende dag had ik de juiste slang in de brievenbus. Topservice.

Snel en betrouwbaar

Twee bestellingen kort na elkaar binnen een dag geleverd.

Uitstekend.

Goed product en snel geleverd

Lang gezocht naar een tochtwerende strip van 1mm dikte. Hier was het wel aanwezig. Goede kwaliteit en heel snel geleverd.

Goede website en redelijke prijzen, vlotte bezorging, wat zou je nog meer wensen?

Snelle levering, goed product

Siliconen mat besteld en zeer snel in huis. De kwaliteit is goed en voor een zeer schappelijke prijs. Top!

Snelle levering, goede spullen!

Het voorbeeld stukje was heel mooi, ik he meteen alles besteld!

Service

Goede en snelle service