plakt goed

Het ging goed tot het ging regenen maar verder fijn spul

Vlotte levering en goed materiaal

Gewoon juiste siliconen slang die ik nodig had, veel keuze

's middags besteld,'s ochtends geleverd

Een van de weinige leveranciers waar je kleine hoeveelheden kan bestellen, en snel geleverd

Mooie producten met snelle levering.

Probleemloos spullen bestellen en dan ook geleverd krijgen. Gewoon goed.

Fijne webshop & snelle verzending

De bestelde producten werden snel verzonden en wij ontvingen een track en trace code om het pakket te kunnen volgen. Prima kwaliteit van de ontvangen rollen neopreen en ook uitstekende nazorg bij vragen. Kortom: een aanrader deze webshop, bedankt Patrick en tot een volgende keer!

Ik heb al vaker hier besteld en jullie leveren echt top rubbers, past perfect en snel geleverd. Ik heb nog meer nodig en bestel het zeker bij jullie. Mijn dank.

Goed gevarieerd assortiment

Mooi op maat gemaakt rubber voor scherpe rand. Meewerkend om bestelling aan te passen. Goede klantgerichte onderneming.

zeer snelle levering

eerst telefonisch contact gehad besteld en volgende dag binnen

Gewoon prima, zoals je verwacht.

De bestelling is netjes verwerkt , goed ingepakt en op tijd gebracht.

snel geleverd

Goed produkt en snel geleverd

Groot assortiment, duidelijk bestelproces en snelle levering.

Goede levering

Product is prima

Heel goed product. Zeer tevreden!!!!

Voldoet uitstekend aan de verwachtingen. Hadden veel overlast van geluid via de de raamrooster, Hebben de goede maat kunnen bestellen. Zeer makkelijk te plaatsen omdat de rubberstrook zelfklevend is.

uitgebreide keuze in de profielen

Duidelijke tekeningen met mataanduiding om mijn weg te vinden in de 100 specifieke rubberprofielen. Moest dienen voor de cockpitafdichting van een zweefvliegtuig.

Snel bezorgd

Top spul

zeer snel geleverd en goede kwaliteit

Besteld en de volgende dag al in huis

Precies zoals je mag verwachten. Prima ook de administratie. Duidelijke communicatie qua levering. Prima.

Goed!

Goed product, snelle levering. Duidelijke website!

Prima geregeld allemaal

Rubberstrip besteld op speciale kniplengte snelle levering en zelf nog een iets langere reserve lengte eraan top geregeld.

Ik had wat vragen over een product na telefonisch contact zijn we gezamelijk tot een oplossing gekomen en heb een bestelling kunnen plaatsen.

Precies wat werd beloofd. Ook al had ik maar een klein ordertje deze werd zorgvuldig uitgevoerd. Dank!

perfecte rubber, precies wat ik zocht, top verpakt snelle verzending

perfecte rubber, precies wat ik zocht, prijs okee , top verpakt, snelle verzending, een aanrader !

Positef

Snelle levering en goed materiaal.

Kwaliteit

Besteld, gekregen, verwerkt.

Bestelling was de volgende dag in huis, alles mooi op maat. Verwerken was zo gebeurd. Prima spul. Aanrader!

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk