prachtige artikelen, duidelijke website
In de tekening van artikel nummer met referentie: 028RW32246, staat een wit rechthoekje, als onderdeel van de mosrubber kraal. Er staat niet aangegeven wat dit is. Ik heb dit toch besteld. Het bleek een gaatje te zijn, dat op regelmatige afstanden is aangebracht om lucht te kunnen laten ontsnappen zodat de rubber kraal helemaal ingedrukt kan worden. Als er lucht ingesloten zou blijven zou de kraal niet altijd helemaal ingedrukt kunnen worden. Erg slimme oplossing, maar de tekening liet mij erg twijfelen en ik had nog overwogen om dit niet te kopen wegens de onduidelijkheid. Mijn aanbeveling: vermeldt dit in de tekening op de website.
Op de website wordt vermeld: "voor 14:00 besteld dezelfde dag nog verzonden". Bij mijn bestelling duurde het 3 dagen. Dat was voor mij niet erg, maar het komt beter over als dit ook eerlijk op de website vermeld wordt.
Als bovenvermelde 2 punten waren uitgevoerd had ik 5 sterren gegeven.
Maar het allerbelangrijkste is dat dit prachtige producten zijn die zeer goed afsluiten, zeer goed te monteren zijn op de in de website aangegeven materiaaldikten. Lijmen was voor mij niet eens nodig. De rubber weerhaakjes, in combinatie met de metalen klemband, grijpen zeer goed vast.
De gratis aan te vragen samples, voor alleen de verzendkosten, ook voor particulieren, komen zeer vriendelijk over.