Snelle bezorging, prima verpakt

Snelle en correcte levering.

Prima product met voordeel monster om te bekijken.

Zeer keurig

Zeer keurig en op tijd

vlot geleverd, en goede kwaliteit

Snel geleverd en per meter

Ik had maar 2 meter nodig van een profiel. Bij rubber webshop is dat geen probleem. Volgende dag in huis zoals besteld

Mijn ervaring is gewoon goed ,voor de zeer snelle service hartelijk dank daarvoor.

Zoals hierboven aangegeven.

Snelle service...goed product

Vandaag besteld...morgen in huis en een mooi product

hele goede service

heb levering gekregen na 5 dagen. echter de levering was niet goed, pakbon en factuur waren wel goed (bestelling niet). heb geinformeerd en ze stuurden een nieuwe zending op. deze inmiddels ontvangen (ook weer na 5 dagen). een prima service

Alles in orde en snel, wat moet n'n mens nog meer

Alles in orde en snel, wat moet n'n mens nog meer

Goede service en snel geleverd

De producten zijn zoals ze beschreven zijn en van goede kwaliteit.

echt super

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering

Snel en goed

Goede Website en zeer snelle afhandeling van de bestelling

Zeer snelle levering

Gewoon goed

Perfecte snelle service

Binnen 1 uur van internet bestelling tot afhalen. Sneller lijkt me onmogelijk. Perfect!

Prima kwaliteit. Past perfect.

Prima, geleverd en kwaliteit zoals je mag verwachten. 0

Geweldige snelle service

3 meter raamrubber besteld ( piepkleine bestelling) maar toch de volgende dag in huis !

Duidelijke website, groot aanbod, heel snel geleverd!

Duidelijke website, groot aanbod, heel snel geleverd.

Goed en volgende dag in huis

Vrij goede informatie en goede levering

Artikel beantwoord aan de vraag; dit is wat ik zocht. Levering binnen aangegeven tijdvak. Artikel goed verpakt voor schade vrije levering.

Breed assortiment snelle verzending

Zocht iets specifieks, nergens te vinden, maar wel hier. Snel geleverd in hergebruikte doos (zouden meer moeten doen!) top dus

Product precies zoals omschreven

Product precies zoals omschreven en snel geleverd

Doen wat ze beloven

Supersnel geleverd en zeer goede prijs tov andere webshops. Tot volgende bestelling!

Erg netjes

Een kleine order, maar toch enorm bedankt dat deze toch zo snel wordt uitgevoerd. Uiteindelijk begrijp ik goed dat er bedrijven zijn die voor kleine orders extra kosten rekenen voor verzamelen. Bedankt in ieder geval!

Snelle levering en prijs kwaliteit.

Snelle levering en al het rubber is van goede kwaliteit. Ik kan de Rubber Webshop dan ook zeer aanbevelen.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk