Zeer correct en snel geleverd

volgende keer weer

Prima geregeld

Snel en accuraat

Perfect en makkelijk aan te brengen

Perfect en makkelijk aan te brengen

Gewoonweg top.

Snel en in goede orde ontvangen. En zoals het bij hen is gegaan, zo zou het overal moeten gaan. Top bedrijf.

Prima product

Ondanks een keur aan producten is de website overzichtelijk. Het gekochte U-profiel voldoet aan al mijn wensen. Een aanrader.

Gemakkelijk bestellen en ruime keuze

5 sterren want je kunt via deze site zelf de gewenste lengte bepalen en hoeft geen hele rol af te nemen. Aanrader als je korte stukken nodig hebt.

Voldoet prima

Past ook goed op metalen ondergrond!

Beter hoeft niet

gewoon de bestelling geplaatst en zeer snel in huis.

Vlotte levering, goed materiaal, goed verpakt

Goed produkt

Over het bedrijf en het geleverde produkt ben ik tevreden. Alleen het bedrijf dat bezorgd, DHL! Wat een drama. Het brievenbuspakketje is 5 werkdagen onderweg geweest. De bezorger liet steeds weten mij niet thuis te hebben getroffen. Ik heb hem 2 x voorbij zien rijden zonder te stoppen.

Had een verkeerde bestelling geplaatst en dat werdt met de glimlach rechtgezet na een telefoontje.

vlotte levering van de gevraagde producten

De geleverde producten waren van gewenste kwaliteit. We hadden echter wel problemen met het verwijderen van de backing van de RW45400230 Celrubber EPDM 2mm dik | 30mm breed | 1 zijde zelfklevend. Bij de 100mm breed deed dit probleem zich niet voor.

het exacte artikel heel snel ontvangen.

Vandaag besteld, binnen 2 dagen bezorgd!

Goed, correct

Klant is koning

Zeer goed.

Goede materialen tegen een goede prijs. En... als er iets even mis gaat uitstekende service.

Goeden service, Produkt zoals omschrijving.

Snelle levering, Produkt zoals omschreven, goeden service.

Levert wat gevraagd is.

Ik had een bestelling geplaatst en die is perfect uitgevoerd.

Niet de juiste maat geleverd

Bestelling van 10m 2 mm, 10m 3 mm en 10 m 4 mm. Geleverd 2 x 10m van 2 mm en 1 x10m van 4 mm

Snel en netjes geleverd

Prima product

snel en goed geregeld

alles snel en goed geregeld top

Mooi produkt, kan het goed gebruiken voor mijn toepassing als omranding voor de vijver

Voor mijn nieuwe vijver zocht ik een topafwerking voor de rand. Folie wordt over de rand geslagen/gevouwen en daarop wordt dan dit profiel gelegd/gedrukt ter bescherming van de folie.

goede service

goede service

Hele goede service

Telefonisch contact opgenomen om te overleggen over de toepassingen van noppenschuim platen. Er werd echt goed meegedacht over een oplossing van mijn probleem.

Snel en correct

Monster aangevraagd. Prima