Super service

Snelle service, voldoet aan alles

perfecte service

Prima website, enorm ruim aanbod producten, en razendsnelle levering. In 1 woord: perfect

Goede service, zeer goede kwaliteit

Het gehele proces van bestellen tot ophalen verliep vlekkeloos. Service is erg goed en ze hebben verstand van wat ze doen!

zeer goed

voor 14:00 besteld is de volgende dag in huis. Al twee keer, dus ze doen het goed.

Top webshop

We zochten al een tijdje een specifiek zwart rubberen hoekprofiel voor een opstapje en houtwerk in de tuin. Toen we de Rubber webshop vonden en er hadden besteld bleek het precies te zijn wat we zochten. Nu voor de 2e keer besteld. De prijs per meter is ok, je betaalt ook alleen voor de lengte die je nodig hebt en de levering is snel. Een aanrader.

Snel en correct, communicatie uitstekend. Website was wat lastig te vinden, kreeg eerst rubber vloeren specialist onder zelfde naam en adres, hier kon ik geen slangetjes bestellen, bij tweede poging kwam ik wel op juiste website en kon direct de juiste artikelen vinden en kiezen. Inmiddels werd ik ook terug gebeld ondanks dat ik geen voicemail had achtergelaten, toch keurig dat er nog even gecheckt werd of alles naar wens was gegaan!

Alles vlot verlopen

Vlotte service

snelle en goede levering

snelle levering en goed product

Prima levering

Bestelling snel geleverd, en duidelijk gecommuniceerd zoals het hoort.

Veel keus en super snelle levering.top.

Goede ervaring wat ik al zei , veel keuze en snelle afhandeling. Zeer tevreden.

website duidelijk en materiaal naar verwachting

prima en snel geleverd

Alles netjes optijd geleverd

Alles netjes optijd geleverd

Goed product, snel geleverd

Bestellen was eenvoudig en het product werd snel geleverd. Kwaliteit was dik in orde.

Perfect snelle levering, een monster opsturen is geen probleem

Perfect snelle levering een monster opsturen is geen probleem prima shop

Goede producten en snelle levering!

Goede producten en snelle levering!

Snelle levering, precies wat ik nodig had.

Ik had een korte lengte silicone slang nodig voor een project. Lokaal kon niemand me hier aan helpen dus besloot ik toch maar online te bestellen. De levering van de slang was snel en netjes verpakt. Ook kreeg ik meer lengte dan ik uiteindelijk besteld had dus dat is zeker positief.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Snelle service.

Snelle verzending

Snelle verzending!

Zeer snelle levering

Goede ervaring

Goed materiaal

Levering mooi op tijd en producten van goede kwaliteit in prijsverhouding.

Prima..

Niks mis mee.., vlot geleverd, en heel goed, dat kleine hoeveelheden in een brievenbus-pakje geleverd kunnen worden.., dat scheelt weer verplicht thuis blijven. Alleen zat het doosje wel aardig klem in de brievenbus, dus dat formaat zou een tikkie kleiner kunnen… Maar verder :-)

Mooie site met leuke productie die normaal alleen zakelijk besteld kunnen worden, maar hier ook voor privé gebruik.

Uitstekend, beleefd en snelle antwoorden en verzending. Productinformatie zou bij contact/vragen iets beter kunnen.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk