Website ervaring en prijs zijn prima, bezorging voor verbetering vatbaar
Helaas geen verzending met PostNL of DHL maar een, voor mij, onbekend transportbedrijf. Dit wordt niet duidelijk gecommuniceerd op de website.
Ik kreeg na de bestelling een email van 'Koomen logistiek' met Track&Trace (die niet realtime werkte). Het moment van bezorging, de volgende dag, moest ik werken. Helaas was er niet de mogelijkheid om het bezorgmoment op voorhand te wijzigen.
Ik werd de volgende dag op het bezorgmoment gebeld door de bezorger omdat ik niet thuis was. Hij zou wel een kaartje achterlaten waarmee ik telefonisch het bezorgmoment opnieuw kon laten inplannen.
Thuisgekomen bleek het een kaartje te zijn van een ander bezorgbedrijf dan bovengenoemde 'Koomen logistiek'; 'Bulstra transport'. Erg verwarrend.
Op dat moment waren ze echter al gesloten dus kon pas de volgende dag een nieuwe afspraak maken wat betekende dat ik een dag langer kon wachten op mijn bestelling. Bij het telefonisch contact gaf diegene aan dat het regelmatig tussen transportbedrijven wordt doorgestuurd tot de uiteindelijke ontvanger. Omslachtig, tijdrovend en verwarrend.
Bestelling geplaats op 27 september, pakje ontvangen op 1 oktober
Uiteindelijk is het goed gekomen doordat ik het pakje maar op mijn werk heb laten bezorgen maar de bezorging verdient geen schoonheidsprijs.