snelle en korrekte levering

koerierdienst had op fout adres geleverd, maar dankzij goede ondersteuning service van rubber webshop was dit binnen 24h opgelost.

Goede snelle webshop

Ook bij kleine bestellingen altijd snelle levering, super! Producten zelf op de site duidelijk omschreven.

Geleverd wat er is besteld

levering duurde wel langer dan verwacht maar kan niet beoordelen of dat aan de webshop ligt of aan de pakketdienst

Snelle en correcte levering

Goed afgehandeld

besteld en volgende dag in huis

besteld en volgende dag in huis.

Uitstekend!

Eenvoudig bestelsysteem, snelle levering!

Gewoon goed

Voldeed aan mijn verwachtingen

Goede kwaliteit, Snelle levering

Goede kwaliteit goed voor een volgende keer

Goede website, maar levering duurde t.g.v Corona vrij lang

Vriendelijke mensen, goede service, zeer snelle levering.

Mijn ervaring is; Zeer goed, prima bedrijf, levert goed materiaal.

Uistekend contact en service

Precies het artikel kunnen vinden wat ik nodig had.

Duidelijke website waar ook alternatieven worden geboden. Precies gevonden wat ik nodig had. Ook kleine hoeveelheden bestellen is mogelijk.

Snel en goed geleverd

Stinkt naar rubber dat is dus goed!

Goede kwaliteit. Snelle levering

Goede kwaliteit. Snelle levering

Netjes geleverd

Volgende keer weer

1 mm rubber op rol besteld. Bedacht me dat dit toch beter 2 mm kon zijn. Direct een mail gestuurd en product werd eenvoudig omgewisseld. Perfect. Volgende keer weer!

Snel en netjes

Ik had een stuk mat op maat nodig. Via de site kreeg ik mooi de beschikbare breedtes te zien waardoor ik snel de juiste breedtemaat kon selecteren. Voorde zekerheid de lengte iets langer aangehouden maar dat was niet nodig geweest. Netjes haaks gesneden werd het geleverd. Als ik nog eens een stuk nodig heb weet ik, waar ik moet zijn.

Super snel

Binnen 24 was mijn bestelling geleverd.

Vlotte afhandeling, en verzending van mijn bestelling.

Gemakkelijk de gewenste producten kunnen vinden op de site. Daarna besteld; werd vlot geleverd.

Gewenste product kunnen vinden en binnen 1 dag geleverd

Zocht een rubber strip met specifieke afmetingen en kon deze vinden bij rubber webshops. Levering was binnen 1 werkdag. Kon ook de gewenste hoeveelheid bestellen

Zeer snelle levering en het juiste product.

Zeer aan te bevelen.

Snelle levering en netjes verpakt

Ik heb een stuk SBR rubber besteld van de rol voor het maken van een pakking. Materiaal zag er zeer netjes uit. Extreem goed verpakt voor iets wat eigenlijk niet kan beschadigen. Alleen irritant dat de prijs alleen exclusief vermeld is. Een knop om te wisselen tussen inc. en exc. zou handig zijn

Duidelijke webshop goede prijzen

Prima shop!

Goede materialen tegen een scherpe prijs. Meteen verzonden na bestellen, top!

perfecte service

snelle levering,en product zoals omschreven op de site.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk