Redelijk

Snelle levering , maar prijzen ex BTW weergegeven , vindt dat niet correct . Geeft misleidend beeld en informatie

Snel en correct

De bestelling werd snel geleverd en was in orde

Goede kwaliteit en service

Niks op aan te merken

Goed en snelle serice

Snelle levering en het past perfect

Product zoals verwacht.

De online Webwinkel heeft bestelling de snel verwerkt. Maar ik had gekozen voor afhalen op adres. 2x een berichtje gestuurd met de vraag wanneer beschikbaar! bleef uit. Een winkel bericht sturen dat het afgehaald kan worden op bewuste datum en tijdstip kan dus beter. Overigens op toegezonden nota stond via email staat wel afhalen vermeld. Mvg E.L.

Heldere sit, snelle levering en de goedkoopste.

Geleverd volgens opdracht en snel.

Prima geleverd

Best wel kostbaar

Snelle levering en duidelijke site

Prima product!

Magazijn/kantoor bezocht om rubber puzzletegels te kunnen voelen en zien. Uiterst vriendelijk geholpen. Bestelling gedaan en binnen 1 werkdag geleverd.

Correcte wijze van leveren .

Na verkregen advies via de site kunnen bestellen en de levering is correct en tijdig verwerkt.

Geweldig materiaal

Precies ontvangen wat ik nodig had, zonder gebreken en prima verpakt.

Perfecte kwaliteit en de volgende dag al in huis!

Topkwaliteit en snelle levering!

Voor zelfs een klein stukje slang alle aandacht met snelle levertijd!

Product en levertijd dik in orde.

Ondanks de corona vertragingen geen oponthoud.

Slang te kort

30 meter slang besteld en 27 meter gekregen helaas

Duidelijke website, snelle levering

Zeer goede kwaliteit in de ruimste zin van het woord.

Smelle levering Goede kwaliteit Zeer redelijke prijs

duidelijke info

duidelijke info op de site en snelle levering

Veel voorraad, volgende dag in huis

Na een hoop gedoe met een van de concurrenten dit maal rubber webshop maar eens geprobeerd, en dat had ik veel eerder moeten doen. Wat een verademing! Besteld, uurtje later ofzo kreeg ik al een bericht dat mn bestelling was verzonden, volgende dag in huis zoals beloofd. Veel keuze en veel op voorraad. Product is top en netjes verpakt. Kortom: niks op aan te merken, ik bestel de volgende keer weer hier.

Mooie producten en snelle leveringt

Zeer snelle levering, edpm zelfklevend. Precies wat ik zocht

Deskundig en klantvriendelijk

Goede site en duidelijk over de mogelijkheden om een tochtspleet af te dichten. Snelle levering en goede kwaliteit van rubberprodukt. Wel erg grote doos voor rubberstrip (25x25x2000mm).

Snel besteld en geleverd ...... top

Goed en snel geleverd

Goede communicatie en snel geleverd

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk