Voldoet 100% aan de verwachting

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Snel, betaalbaar en goed

Snelle afhandeling van de order.

Was wat ik besteld had

Snelle levering, product conform specs

Prima, van harte aanbevolen.

Op tijd en prima verpakt

Zie boven

Prima service en snel

Snel geleverd 👍

Snelle levering, goed product

Groot assortiment. Goed product. Snel geleverd. Geen klachten!

alles goed

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. Bestellen ging makkelijk. Levering snel. Niks op aan te merken dus. Groetjes, Petra

Helemaal goed

Product uitzoeken, bestellen, betalen en ontvangen verliep super makkelijk en snel, top!

Ruim assortiment en snel binnen. Prima shop!

De website is overzichtelijk en het assortiment is goed. Snelle verzending en scherpe, eerlijke prijzen. Er wordt gewoon per product gerekend, en een normale prijs voor het verzenden. Dit in tegenstelling tot andere site's die zogenaamd geen verzendkosten rekenen maar dit verrekenen in de productprijzen.

De door mij bestelde materialen zijn in perfecte staat e/o korte termijn geleverd.

Voor mijn zeeaquarium had ik speciale silicone-slang met een binnen- diameter van 3 mm nodig. Bij Rubber Webshop vond ik onmiddellijk wat ik nodig had. Ik kon zelfs nog kiezen welke buitendiameter ik wou. TOP !!!

Heel goede ervaringen met de rubber webshop

Kwalitatieve materialen én goede service, meer moet een klant niet hebben toch? :)

prima product, levering volgens afspraak

Bestelling en levering gingen vlot. het product voldoet prima aan de verwachtingen

Snel geregeld

Snel en top product

Gewoon doorgaan is een bedrijf wat ook levert zoals aangegeven zowel product als levertijd

Snel en niet duur

Snel geleverd, producten niet duur.

Geleverd wat ik besteld heb en snel ook.

Groot assortiment, redelijk geprijsd, ook heel kleine bestellingen mogelijk. Afhalen op locatie is dan wel aan te raden want anders staan de verzendkosten niet in verhouding.

Goed product, snelle en correcte levering

Veel keuze en goede afhandeling

TOP!

Snelle levering.

👍

Probleemloos

zeer goed

Bestelling was niet compleet. De ontbrekende rollen EPDM 20x2mm dezelfde middag verstuurd en de volgende ochtend ontvangen. De ontbrekende artikelen konden nog net mee naar Spanje.

Snelle levering van de bestelde artikelen

Snel, goed, niet duur

Ik bestelde slechts een klein stuk rubber, en ook dit werd snel, goed verpakt verstuurd.

Goed product, snelle levering

Ik had iets nodig om een metalen rand af te kunnen werken. Kom ik op de site van de rubber webshop terecht die me meteen een duidelijk overzicht gaf van de mogelijkheden. Alles was goed gedocumenteerd waardoor ik makkelijk een keuze kon gaan maken wat ik nodig had. Na een makkelijke bestelling en betaling was het product snel ontvangen. Mijn werkstuk heeft hierdoor een mooie uitstraling gekregen. Een volgend keer ga ik hier zeker weer bestellen.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk