Top kwaliteit

Rubber strip komt overeen met de tekening. Snelle levering en een paar cm extra strip ontvangen.

Prima webwinkel met persoonlijke aandacht

Ik deed een bestelling die zo anders was dan anders dat de medewerker eerst mailde of het wel de bedoeling was wat ik had besteld. Dit geeft blijk van aandacht en service. Ik had er dus nog wat aan kunnen veranderen als ik inderdaad een typefout gemaakt had.

Super snelle levering

Levering werd snel en keurig verpakt afgeleverd.

top en snel geleverd

geen

Snelle afhandeling

Product op de website had liefst nog een detail specificatie getoond (ribbelprofiel). Verder perfect.

precies gekregen wat ik bestelde

goed materiaal

Snelle levring en goede kwaliteit

Ik heb al vaker bij de Rubberwebshop besteld, en ben altijd tevreden over de levering en de produkten.

Goede ervaring

Groot en mooi assortiment Bestelling was redelijk snel geleverd Super

Snel geleverd alleen wel de de foute kleur

Vlotte service, jammer dat we de fout kleur mochten ontvangen en er dan een aantal dagen over moesten gaan alvorens we reactie kregen.

Correct en op tijd geleverd

Idem

Snelle afhandeling van de order. Prima nabelletje

Rubbermat besteld. Order werd direct verwerkt en ook de volgende geleverd. Ik was niet thuis, dus toch een afleverlocatie gevonden. Netjes nagebeld of het toch bij mij afgeleverd is.

Flexibele organisatie

👍

Behulpzaam en correcte prijzen

Een vraag gesteld en een duidelijk antwoord terug gekregen. Juiste prijzen.

Service meer dan goed.

Het versturen en het volgen van de bestelling is zo als het hoort. Het beantwoorden van je vragen per mail of telefoon is ook meer dan goed.

Adequate en snelle levering

Voldoet aan mijn verwachtingen. Heb hier al vaker besteld.

1e ervaring is prima

Prima levering. Product is zoals omschreven

vlot en goed geleverd

Bestellen ging eenvoudig en de bestelling werd snel geleverd. Ook kleinere lengtes/hoveelheden zijn geen probleem. Prima!

Snelle en correcte levering aanrader

Snelle en correcte levering aanrader

Snel geleverd en precies wat ik had besteld

Uit de ruime keuze de juiste materialen gekozen en ze werden meteen de volgende dag correct geleverd; duidelijk en goed!

Snelle en goede service, wel ontbrak de orderbevestiging per mail.

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, helaas via een "andere" transporteur

Zeer snelle levering en het geleverde klopt precies. Wel is het jammer dat de levering niet door een Postnl, TNT, GLS of noem maar op wordt verzorgd met in de buurt altijd een servicepunt om het op te halen bij niet thuis, maar door een expediteur. Door mijn ploegendiensttijden haast onmogelijk om thuis te zijn als die langs komt, en als mijn buren dan ook niet thuis zijn houdt het al snel op. Gelukkig was een van de buren de volgende leverdag wel thuis, anders had ik het beter in Ridderkerk persoonlijk op kunnen halen, het expedietiekantoor is net zo ver rijden voor mij. Rubberwebshop, denk er eens over om deze zendingen via de gevestigde bedrijven te versturen, desnoods voor een euro meer aan verzendkosten. Zou het zo veel makkelijker maken voor mensen in ploegendienst. Daar is het huidige leversysteem gewoon niet geschikt voor.

Prima product volgens verwachting. Snelle bezorging.

Uitgebreid assortiment. Goede prijs en snelle afhandeling.

Overzichtelijke site en een correcte afhandeling

Tochtstrip besteld zou per briefpost (DHL) geleverd worden echter de envelop was open en leeg; blijkbaar was er iets misgegaan tijdens het transport. Dit gemeld en kreeg prompt een vervangende strip toegestuurd. M.a.w. klacht zeer correct afgehandeld.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk