Snel geregeld

Snel en top product

Gewoon doorgaan is een bedrijf wat ook levert zoals aangegeven zowel product als levertijd

Snel en niet duur

Snel geleverd, producten niet duur.

Geleverd wat ik besteld heb en snel ook.

Groot assortiment, redelijk geprijsd, ook heel kleine bestellingen mogelijk. Afhalen op locatie is dan wel aan te raden want anders staan de verzendkosten niet in verhouding.

Goed product, snelle en correcte levering

Veel keuze en goede afhandeling

TOP!

Snelle levering.

👍

Probleemloos

zeer goed

Bestelling was niet compleet. De ontbrekende rollen EPDM 20x2mm dezelfde middag verstuurd en de volgende ochtend ontvangen. De ontbrekende artikelen konden nog net mee naar Spanje.

Snelle levering van de bestelde artikelen

Snel, goed, niet duur

Ik bestelde slechts een klein stuk rubber, en ook dit werd snel, goed verpakt verstuurd.

Goed product, snelle levering

Ik had iets nodig om een metalen rand af te kunnen werken. Kom ik op de site van de rubber webshop terecht die me meteen een duidelijk overzicht gaf van de mogelijkheden. Alles was goed gedocumenteerd waardoor ik makkelijk een keuze kon gaan maken wat ik nodig had. Na een makkelijke bestelling en betaling was het product snel ontvangen. Mijn werkstuk heeft hierdoor een mooie uitstraling gekregen. Een volgend keer ga ik hier zeker weer bestellen.

Prima levering

Had kleine bestelling 2 mrt. Hittebestendige slang zeer snelle levering. Prima product. Gr. Roel.

Goed en snel

Goed advies, professioneel

Goed advies en snelle levering.

erg tevreden

gekregen en geholpen dat wat ik verwachtte

Goed geholpen.

Behulpzame vriendelijke medewerkers. Goed product tegen scherpe prijs.

Prima ervaring

Niet te duur, alles op maat en snelle verzending. Dat is bij de concurrenten nog wel anders.

Goede kwaliteit, snelle levering en prima prijs

Al eerdere bij jullie besteld. Wederom is de levering lekker snel en alles goed geregeld.

super snel geleverd, goede prijs

snel geleverd, goede prijs

snelle en correcte afhandeling. Bedankt!

ferm

Voldoet precies aan verwachting!

Besteld betaald geleverd. Producten komen overeen met presentatie

Goed produkt

Perfecte aflevering, en een goed produkt

prima spul maar houd op met om beoordelingen te zeuren

snelle levering, goede kwaliteit, alles perfect.

Persoonlijk contact is uitstekend, levering dito.

Persoonlijk contact is uitstekend, levering dito.

Gieterijstraat 51

2984 AB Ridderkerk