snel en goede levering

Onze vaste leverancier. Eén belletje en de order wordt al de volgende dag geleverd. Topservice

Mijn ervaring is dat er snel geleverd wordt.

Mijn ervaring is dat er snel geleverd wordt.

Negatief

Mijn bestelling die om 14 uur geleverd zou moeten worden tot 16:30 niet geleverd. Pas toen ik ze belde kreeg ik te horen ‘ ja mevrouw , uw bestelling zit in een verkeerde bus, dus die zal vandaag niet geleverd worden’ , alsof het zo hoorde te zijn! Zeer professioneel ....

Uitstekend Correct

Top, snelle service en betrouwbaar 👍🏻👍🏻

Voor t eerst besteld. Top websites, Top service, Top kwaliteit, En heel duidelijk tegen over klant en zeer snel met bezorgen. Een aanrader.

Snelle levering, perfect op maat gesneden. nogmaals bedankt.

Prima geregeld

Snel binnen

Snelle levering, netjes verpakt en nette beantwoording telefoon

duidelijjke website en snelle levering van het bestelde

In de eerste instantie waren de maten niet goed, maar na een telefoontje werd al snel het goede artikel afgeleverd.

Duidelijke website, snelle levering en goed product.

Omdat mijn dochter net begint met lopen en zich overal aan optrekt moest ik wat scherpe randen wegwerken. Door middel van een rubberen profiel kan zij nu veilig(er) de woonkamer rond stappen.

Ondanks dat wij in Duitsland ons bedrijf hebben, toch binnen 5 werkdagen alles in huis.

Makkelijk bestellen. Vlotte levering

Correct materiaal, gemakkelijk en duidelijk te bestellen.

Zeer duidelijke website, gemakkelijk het correcte materiaal gevonden en de bestelling kunnen plaatsen. Zeer goed op de hoogte gehouden van de verzending. Enkel zeer traag verlopen eenmaal de artikelen zijn verzonden. Bpost in België is zeer slecht in het verzenden van pakketjes.

Levering naar verwachting

Keurig in een doos en vlot geleverd, precies wat ik er van verwachtte.

Goed product en snelle levering

Rubber profiel wat ik zocht kon per meter worden geleverd. Geen grote rol. Perfect product en snelle levering tegen een redelijke prijs.

Snel bezorgd goede kwaliteit.

Ik had een klein stukje siliconen slang nodig wat ergens anders alleen in meters was te bestellen. Hier geen enkel probleem.

Snelle en correcte levering.

Goede producten, correcte prijzen en snelle levering.

Hartstikke goed.

Kwaliteit, snel en goedkoop. Top!

Eeen goede indruk ervaren.

Het product op maat , en een snelle levering. uitstekend gedaan.

prima product, snelle levering!

al eerder producten besteld, wederom prima product, nette prijs en snelle levering!

levering OK

levering OK. U weet vast wel dat klanten worden overspoeld met vragen om 'beoordeling'. dat werkt frustrerend. Niet steeds vragen + herinneren dus.

Snelle levering 👌🏽

Goed kwaliteit spul top bedrijf een aanrader .

Snelle en correcte afhandeling.

Alles tip top 👍

Gieterijstraat 51