Snelle levering en goede kwaliteit.

Goed advies en uitmuntende kwaliteir

Cross X fitness tegels besteld, met kliksysteem. Schitterende kwaliteit tegel ligt snaarstrak, ZONDER lelijke puzzelrand. Met supersterke toplaag. De Gym ziet er zo veel mooier uit en het trainingscomfort is enorm omhoog gegaan, Deze mensen weten wat ze verkopen, niet te vergelijken met andere aanbieders, echt hoger segment. Aanrader!

Ruim assortiment

Ruim assortiment en zeer snelle levering.

tevreden

goede snelle levering

Prima rubber afdichting voor de disselbak van Mn Hobby caravan. Past beter als origineel nu sluit het wel af.

besteld en goed ontvangen.

er was een fout ontstaan met het afleveradres. mail gestuurd en gebeld: ja komt in orde. helaas kreeg ik van de transporteur een bericht dat zij nog steeds op het verkeerde adressen afleveren. contact gehad met transporteur en zending kwam op tijd op juiste adres.

Keurig afgehandeld.

Ook voor klanten die weinig cm nodig hebben.

Proffesioneel bedrijf, ook voor de kleine afnemer.

Prima ervaring

super shop, van 1 meter tot > 1000meter, alles mogelijk.

Ik had voor een douchescherm een rubber U profiel nodig, bij con culega's minimale afname 30 meter. Hier was 2 meter geen enkel probleem en voor een concurrerende prijs, super snelle levering. Zal jullie webshop bij iedereen onder de aandacht brengen. Groet, Fred

Super service en advies

Heel goed bedrijf met persoonlijk contact met advies. Kom zeker terug, ook omdat ze een goed assortiment aanbieden

Top ,snel en mooi product

Goede spullen van een prima bedrijf.

alles goed, van webshop tot levering

Duidelijke webshop, snelle verzending, goed spul.

Snel geleverd en materiaal zoals beschreven.

product is wat er beschreven staat op de webshop

goed, product voldoet aan de vereisten; juiste afmetingen en kwaliteit, correcte service

Jansen

Snelle service en voldoet aan verwachting!

Top, snelle levering.

Vrijdag besteld en zaterdag al in huis.

Voor de tweede x besteld bij deze winkel. Goed aanbod, redelijke prijzen en snelle levering. Top

Duidelijke web shop,kwalitatief goed produkt en voordelig!

De bezorging was zeer snel,sneller dan voorspeld , SUPER! ! !

Aanrader

prijs levertijd kwaliteit, alles top. thanks!

Top levering alles prima

alles prima voor elkaar

Prima website goede afhandeling

Zeer snelle levering en prima verpakt

Niks anders dan goeds

TOP!!

Zeer snelle levering en goed verpakt. TOP!!

Niet goed

Zending was ok Spijtig genoeg was mijn betaalde keuze niet aanwezig De strip van 35x3 is alsdusdanig gesneden dat ik op verschillende plaatsen openingen heb in mijn profiel De strip is dan ook op sommige plaatsen 34 inplaats van 35 Groeten Gover

gekregen wat is besteld

Een10 vind ik wat overdreven