Eenvoudige bestelprocedure, snel geleverd.
Vloerverdeler besturing van homematic gekocht vanwege migratie naar warmtepomp. Liep ergens tegenaan bij de installatie. Ik had een vraag en werd gewoon op goede vrijdag terug gebeld. Aardige man met super veel tips. Echt heel fijn om zo geholpen te worden. Dank!
Mooi systeem met veel mogelijkheden.Op mijn vragen werd snelen duidelijk gereageerd
Nog een schakelgroep aangekocht, en een geschakeld stopcontact als repeater. Programmatie is wel apita. Nederlandse vertaling van Duitse menus is niet sluitend. En het stopcontact is Duits, zonder Brlgische pinaarde. Maar we geraken er wel uit... Jan
Goedemorgen Jan, Dank voor uw review. De Homematic IP app wordt met grote regelmaat bijgewerkt en geüpdatet. Gemiddeld zo'n 4 tot 6 maal per jaar. Vaak komen er nieuwe functies beschikbaar, die in eerste instantie in het Duits beschreven zijn en daarna vertaald worden. Soms komt het dan inderdaad voor dat er een "verduitst Nederlandse" tekst in de app belandt. Indien u taalkundige verbeteringen of knelpunten tegenkomt, mag u ons deze gerust per screenshot laten toekomen. Wij leggen deze voor aan de fabrikant. Onze ervaring is dat de tekst in volgende updates van de Homematic IP app verbeterd zijn. U mag de screenshots toesturen via mail aan [email protected] of via WhatsApp aan +31-6-18484818. Wat betreft belgische tussenstekkers met penaarde: dit product heeft Homematic IP tot een jaar geleden in het assortiment gehad: de HmIP-PSM-PE (PE = Pin Earth -> https://homematic-ip.com/en/product/pluggable-switch-and-meter-pin-earth). Dit product is door ontbreken van een specifiek onderdeel, dat benodigd is om het product te fabriceren, momenteel niet beschikbaar. Zodra dit product weer verkrijgbaar is, zullen wij het publiceren op onze websites en kunt u het product bestellen. Ik wens u een prettige dag! Groet, Leon
Goed bereikbaar. Passend advies en nette, snelle levering van ip-schakelmateriaal voor screens. Goed geholpen met mijn vraag over aansluitingen. Aanbod van bijpassende opbouwdozen in het assortiment zou het beslist 5 sterren maken. Het vinden van bijpassende opbouwdozen voor de universele schakelaars bleek nog wat lastiger dan verwacht. Uiteindelijk gekozen voor Jung opbouwdozen maar net niet tevreden over het eindresultaat.
Onderdeel besteld, na bellen bleek dat ik nog ee onderdeel nodig had. Met tegenzin bij besteld. Alles in huis, werkt het niet. Kan nergens in het Nederlands vinden hoe het wel moet. Teleurgesteld ben ik nu een hoop geld kwijt, voor niks
Goedemorgen Kees, Dank voor uw review. Voor de volledigheid wijzen wij u op het volgende: - U bestelt dit product: https://www.smarthomesupply.nl/homematic-ip/hormann-module-hmip-mod-ho - Bij punt 1 staat vermeld dat dit product onderdeel is van het Homematic IP systeem. - Bij punt 7 staat dat de basis van het Homematic IP systeem het Access Point of de Home Control Unit is. U heeft bovenstaande product besteld op 2 maart 2025, om 19:30. Het product is verstuurd op 3 maart 2025 en op 4 maart 2025 bij u afgeleverd. Diezelfde dag heeft u telefonisch contact met ons opgenomen. U gaf te kennen dat het product niet werkte. Kennelijk heeft u de informatie betreft de basis van het systeem (het Access Point of de Home Control Unit, zoals beschreven op de productpagina) over het hoofd gezien. Geen probleem, dit kan gebeuren. Op 4 maart 2025 om 12:50 bestelt u vervolgens het Access Point. Zodoende heeft u zichzelf in staat gesteld om de beide producten die u bij ons aangeschaft heeft, in werkende toestand te brengen. Het Access Point is op 6 maart bij u afgeleverd. Tot mijn spijt vernemen wij nu uw review. Tussen 6 en 11 maart heeft u geen contact meer met ons opgenomen, sinds u het 2e product van ons heeft mogen ontvangen. Wat ons betreft is dit een gemiste kans. Graag maak ik u erop attent dat wij een zeer bereikbare webwinkel zijn. Ter vergelijk: mocht u producten op amazon of bol.com kopen, dan kunt u telefonisch geen medewerker spreken met verstand van zaken. Bij ons kunt u dit wel. Wij hebben geen telefonische wachtrij. Neemt u aub contact met ons op, zodat wij kunnen opmaken tegen welk technisch vraagstuk u aanloopt. Wij helpen u vanzelfsprekend graag verder. Wij spreken het technisch probleem met u door: - waarna wij, met uw toestemming, op uw systeem kunnen inloggen en het probleem van op afstand kunnen verhelpen. - waarna u het vraagstuk, naar wens, zelf kunt oplossen. - waarna u afziet van uw aankoop en de beide producten retourneert. Uw aanschaf bevindt zich nog binnen 14 dagen na aankoop. Ik wens u een prettige dag! Groet, Leon
Alles was conform afspraak geleverd, we hebben nu een jaar de radiatoren in gebruik, werken goed, elke ruimte kan onafhankelijk worden verwarmd , alleen hebben we de capaciteit moeten verhogen daar de verwachte warmte afgifte niet werd gehaald , we hadden deze vooraf bepaald met website gegevens en zou afdoende moeten zijn geweest. We hebben een airco verwarming, en met koude dagen nemen de radiatoren dit over, het verbruik neemt wel toe met deze radiatoren, maar dat was verwacht. Als bijverwarming zeker aan te raden
Ik ervaar een uitstekende service en ben vooral enthousiast over de kennis van zaken, hét argument om over de streep getrokken te worden!!! Dat was vòòr aankoop. Na de koop is dit verder bevestigd.
Producten en levering zijn goed, maar het allerbelangrijkste ... de service is gewoon dik voor mekaar. SmartHomeSupply weet waar ze over praten en geven duidelijke tekst en uitleg. Zowel vóór de aankoop als achteraf. Menig groter bedrijf komt niet in de buurt van dit bedrijf.
Wat ik nodik had voor m´n Homematic IP lichtsturing kon Michiel me onmiddellijk bevestigen. De spullen had ie ook op voorraad, denk zowat als enige in de Benelux. Onmiddellijk verzonden. Spijtig genoeg liet PpostNL een serieuze steek vallen. Eind goed al goed, 4 kanaals dimmer en 6 knops wanddoos geplaatst en geprogrammeerd!
ik had er twee hele goeie kwaliteit zo te zien en snel verzonden
homematic systeem aangeschaft. via de mail de handleiding gehad en na wat onduidelijkheid via de app opgelost. helemaal blij mee
Op het eerste gezicht lijkt deze webwinkel een webwinkel als zovelen maar er zijn naar mijn inzicht twee punten waarop deze webwinkel meer doet dan je zou verwachten. Het assortiment is duidelijk georganiseerd en ze leveren een goed aanbod van een systeem als ze dat systeem in het assortiment hebben. Kwaliteit boven kwantiteit straalt dit uit. Daarnaast denkt deze webwinkel ook mee met zijn klanten. Wanneer een systeem gekocht wordt maar er ontbreekt een belangrijk onderdeel in de bestelling belt met toch even na of dat wel allemaal klopt. De webwinkel heeft dus duidelijk de kennis in huis van zijn systemen en geeft er om dat de klant ook soepel kan starten met een systeem.
alles volgens afspraak
Verlichting, vloerverwarming en weerstation werken geweldig samen.
De producten van SmartHomeSupply niet alleen kwalitatief maar de installatie en de app die daarmee samenhangen bied je de optimale oplossing. Het is heel makkelijk in gebruik en ook om te installeren. Daarnaast communiceren de apparaturen erg optimaal onderling.
Besteld en heel snel geleverd.
Nadat ik zonder advies te vragen de Homematic thermostaat BWTH had besteld, had ik nog een relais nodig en een betere afstelling. 2 telefoontjes verder werkt alles fantastisch! Dank!
Ik heb onlangs mijn Homematic materialen gekocht voor mijn nieuwe huis met vloerverwarming. Daar het een systeem is waar ik geen kennis van heb, heb ik me laten informeren door de medewerkers van SmartHomeSupply. Heel vriendelijk en goede kennis van zaken.
Ze hadden koppelstukjes voor mij slimme Tado X thermostaat die vrijwel nergens anders beschikbaar waren, voor een derde van de prijs van alternatieven. Levering duurde 3 dagen ipv de verwachte 1 dag, maar het product was perfect!
Jullie doen zaken met Post NL, sturen dagelijks mailtjes: helaas we hebben het niet gehaald, als het eindelijk binnen is zal ik reageren.
Net contact. Goed verpakt gewoon zoals het hoort
Dit bedrijf weet waar ze over praten Snelle en goede response op de mails En uitstekende producten Naast kamerthermostaten nu ook lichtschakelaars gekocht
Goed advies.en proactief.meedenken
125 Molenberglaan
Heerlen 6416 EM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.