Uitgebreide site, snelle levering

Uitgebreide site, snelle levering, goede helpfunctie en relatief schappelijke prijzen.

Snel geleverd maar slechte kwaliteit

Bij gebruik van het opzetstuk, is deze bij het aandraaien, gebroken. Definitieve oplossing, aansluiting vervangen voor iets wat zonder hulpstukken werkt.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Bob, Dank voor je feedback. Vervelend dat er iets stuk gegaan is. Ik vermoed dat je de schroef van de betreffende kunststoffen afsluiter adapter per ongeluk te hard aangedraaid hebt. In principe hoeft de schroef er alleen maar "in te zitten" en net aan hand-vast gedraaid te worden, zodat de adapter netjes blijft zitten op de betreffende afsluiter. Het is niet nodig om de schroef met kracht aan te draaien. Omdat de adapter van kunststof is, is deze namelijk niet geschikt om met kracht vastgezet te worden. Stuur ons ajb een mail aan info@smarthomesupply.nl met daarin je adresgegevens, zodat wij kosteloos een nieuwe adapter aan je kunnen toesturen. Groet en alvast een fijne jaarwisseling gewenst! Leon

Toptent!

Het hele proces van bestellen to aftersales klopt.

Goed en correct in handelen

Had per ongeluk verkeerde infrarood panelen besteld. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik een meedenkend mailtje en alles is perfect geregeld. Regelmatig een telefoontje/mailtje over stand van zaken. Dank voor de goede service! AB.

Kwaliteit wint altijd!

Na een online zoektocht in 2019 voor een App gestuurde vloer- en radiator oplossing kwamen wij uit bij Verwarmenperkamer.nl, na een mailwisseling en telefonisch contact zijn wij overgegaan tot bestellen. Homematic IP werkt naar alle tevredenheid. Nu de energieprijzen het gesprek van de dag zijn hebben wij een mail gestuurd of ons systeem nog juist stond ingesteld, dezelfde avond werd elke vraag tot in detail beantwoord. Direct een uitbreiding besteld en met hulp van de support alles kunnen instellen voor een nog optimalere werking van het complete systeem. Ben je op zoek naar eerlijke antwoorden, kwaliteit en vooral service vooraf en service achteraf? Kies dan voor Homematic IP bij Verwarmenperkamer.nl

Zeer mooi en goede ervaring met alarm en voor vloer verwarming goed te regelen en op afstand

Prima leverancier met goede ondersteuning

Heb de afgelopen jaren meerdere keren apparatuur bij dit bedrijf gekocht. Prima leverening en bij vragen over de werking wordt je meer dan uitstekend geholpen.

Professioneel en uitstekend

Na een uitgebreid onderzoek wist ik exact wat ik nodig had om onze vloerverwarming systemen incl losse radiatoren “slim” te maken. Mede dankzij de uitstekende uitleg te vinden op hun website. Na ontvangst van de producten was ik blij verrast om te zien dat SHS de nodige voorbereidingen hadden getroffen (makkelijk te zien welke bekabeling voor wat was bedoeld). Ook zeer handig is dat ik per product een e-mail ontving met een link naar een uitgebreide installatie handleiding door SHS samengesteld! Dit heeft mijn installatie tijd aanzienlijk kunnen verkorten met de minst mogelijke risico op stomme foutjes. Al met al een dikke 10!

Snelle levering en goede after-sales ondersteuning

Een product leveren kan in principe iedereen. Goede ondersteuning leveren is iets anders. De mensen van SmartHomeSupply weten waar ze het over hebben en geven goede tips. Ook als de kennis niet direct voorradig is, gaan ze verder zoeken zodat er toch een goed advies komt.

top

Snel geleverd.

Plug & play all the way.

Heerlijk eenvoudig. Werkte in 1x zoals gebruikelijk.

Goede toegankelijke service

Heel goed geholpen in een vervelende situatie mbt verwarming, top!

Goed voor een doe-het-zelver

Ik had voorheen geen ervaring met verwarmingssystemen; maar de gidsen op hun website hebben me geholpen te begrijpen wat ik nodig heb. Ik kon het team vragen stellen en controleren of de stukken die ik bestel voldoende zijn voor mijn woning. Mijn bestelling bestond uit 14 verschillende stukken. Toen ik bestelde, ontving ik links naar handleidingen die ze schreven en die me hielpen bij het opzetten van de verschillende stukken en de volgorde waarin ze met elkaar moesten worden verbonden. Mijn systeem werkt en ik ben blij met de service.

Super, zoals een uitstekend bedrijf hoort te zijn.

Perfekte service, ze nemen alle tijd voor je voor een goede duidelijke uitleg. De geleverde materialen zijn van topkwaliteit, voor zover ik deze beoordelen kan. Snelle levering van de materialen.

perfect bedrijf om aankopen te doen

Goed en net klantencontact Mooie producten. We hebben meerdere artikelen besteld.

Door medewerker prima begeleid in het tot uitvoering brengen van een eigen foto op een infrarood paneel. Fijne directe communicatie. Erg tevreden over het eindresultaat!

Goede online informatie

Goed en duidelijk uitleg gekregen. Goed en redelijk snel verzonden. Paket online goed te volgen alleen geen direct contact met de verzender.

super

Heel makkelijk te bevestigen, maakt weinig geluid, het is eerder warm . Een echte aanrader

Snelle levering van het gewenste product

Na een paar korte mailwisselingen en een prettig telefoongesprek konden we snel overgaan tot aankoop van een 1000 watt infrarood paneel met een behoorlijk unieke afbeelding. Smarthomesupply bemiddelde snel met de Berlijnse kunstenaar voor de eenmalige aankoop van de afbeelding die perfect op 'ons' paneel past. Super geregeld, dik tevreden!

Goede producten met goede ondersteuning

Als ik vragen heb krijg ik binnen een dag antwoord. Altijd vriendelijk en ondersteunend

Goede service, bij vragen over t product wordt het duidelijk uitgelegd. Je wordt geïnformeerd als 1 of meerdere producten een langere levertijd hebben.

fijn

met homematic ip kan ik mooi alle infraroodpanelen overzichtelijk bedienen en gelijk het verbruik in de gaten houden, Ik heb 2 extra stekkerdoos genomen waarmee ik het verbruik van ander apparaten meet, als ik die in kaart heb gebruik ik hem om tv, geluidsinstallatie ed in een keer uit te zetten

In een woord: TOP

Naast de snelle levering is vooral de service helemaal top. De mannen van SmartHomeSupply kennen hun producten tot in elk detail en hebben altijd wel een oplossing.

Mooie producten

Voor de installatie van IR panelen was ik op zoek naar een mooie thermostaat die verwerkt kon worden in het Jeager schakel materiaal. Homesupply had hier een oplossing voor. De uitleg op de web site geeft goed inzicht in maatvoering, functionaliteit, etc. Prima service ook.

Van bestellen tot ontvangen, makkelijk en snel

Overzichtelijke site met veel informatie. Verschillende betaal opties en snelle en goede verzending.