Pluspunten
vriendelijke ontvangst en aanbod op maat
Verbeterpuntenbetaalopties op voorhand vermelden
Pluspunten
Prima service en nazorg
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
10 sterren voor alles want het is allemaal zo vlot gegaan. Ik kan alleen nog niet op de kwaliteit van het instrument beoordelen want hij is bij mijn ouders geleverd en ik heb de kans nog niet gehad om de saxofoon te bespelen. Als je wilt dat alles vlot verloopt dan raad ik Hendy muziek aan.
VerbeterpuntenKan niks bedenken.
Pluspunten
Wij zijn erg enthousiast over Hendy muziek. Buitengewoon goede, snelle service en heel goede kwaliteit. Een dikke tien van ons!
Pluspunten
goede communicatie, erg behulpzaam!
Pluspunten
Veel opties om uit te proberen, uitstekend service
Pluspunten
Snel een persoonlijke mail ontvangen. Goede service!
Pluspunten
Goede communicatie, vlot en duidelijk,erg tevreden.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Goede uitleg. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel veel keuze. Prettige ontvangst en vakkundig advies. En dat allemaal voor een zeer gunstige prijs.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
- Uitstekende service en erg goed advies. - Snelle en nette manier van verzenden.
Pluspunten
Alles is heel goed en correct geregeld.
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan
Pluspunten
Vriendelijke adviseur en prijs ok. Speelt zelf ook saxofoon en weet waarover hij spreekt
VerbeterpuntenLang gezocht naar verbeterpunt maar niks kunnen vinden
Pluspunten
Goede service!!
Positive
Super quality and fast shipping.
SuggestionsNone
Pluspunten
goede prijs/kwailteit verhouding, prima advies en goede service.. aanrader !!
Pluspunten
stipt en correct
Pluspunten
duidelijke informatie,uitleg,neemt de tijd,heel positief ervaren
Pluspunten
Super goede service, dus wij zijn zeer tevreden over het instrument en de service van Henny muziek
Pluspunten
Mooie voorraad, goede uitleg, bakkie koffie erbij.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle communicatie, vriendelijke en zeer goede service.
Pluspunten
Gastvrij, kundig, geduldig, behulpzaam. Mooi aanbod, mooie prijzen en ook nog korting!
VerbeterpuntenMogelijkheid tot pinnen
Pluspunten
Een goede en duidelijke uitleg ,vriendelijk, eerlijk en een goed luisterend oor wat de klant voor wensen heeft. Zeer zeker aan iedereen aan te bevelen. Voor mij is dit het bedrijf waar ik zeker in de toekomst nogmaals terug wil komen voor een prima en goedkoop instrument. Hendy muziek ga zo door. Dhr. C.Voncken
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten .
Bevrijdingstraat 6