Reactie van het bedrijf
Goedendag,
Enerzijds snappen we dat het vervelend is als iets stuk is/gaat. Anderzijds dient u bij elke aankoop, in winkel of online de goederen te controleren en klachten / beschadigingen en in voorkomende gevallen dat binnen enkele dagen te melden. Nu komt uw algemene melding bijna anderhalve maand na aanschaf en daar kunnen we dan niet zo veel meer mee anders dan verwijzen naar mogelijke onderdelen ter reparatie.
- Enkel fabrikage-fouten vallen onder garantie, beschadigingen door gebruik vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid, wellicht onder uw inboedelverzekering, vandaar altijd een ingangscontrole doen.
- Transportschade kan alleen worden vergoed mits wij het ook binnen de bepaalde periode melden. Late meldingen zijn niet meer te claimen.
- Speelgoed op schaal is altijd kwetsbaar voor beschadigingen. Zelfs een kind kan met een enkele handeling een item overbelasten. Zelfs op de eerste dag van spelen, ook na anderhalve maand.
In alle gevallen geldt, dat we helaas een grens moeten trekken. Dat staat ook duidelijk in de orderbevestiging gemeld “Check de artikelen altijd bij aankomst op correctheid en beschadigingen, ook als u het product pas later gaat gebruiken of cadeau doen. Beschadigingen dienen binnen 7 dagen na ontvangst te worden gemeld.”
We kunnen niet simpelweg tot in lengte van maanden of zelfs jaren maar gratis speelgoed gaan opsturen. Dat heeft niets met respect te maken.
We hebben u gewezen op de beschikbare onderdelen. De kracht van Bruder is niet dat het onbreekbaar is, maar dat in het geval van beschadigingen door gebruik vaak nog mogelijk is om een vervangend onderdeel aan te schaffen.