Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen benadrukken de reviews snelle levering, een gebruiksvriendelijke website en redelijke prijzen. De meeste klanten melden tijdige leveringen en een vlotte bestelervaring. Een klein aantal opmerkingen verwijst naar onduidelijke productomschrijvingen en klantenservice, maar over het geheel genomen is men tevreden over waarde en betrouwbaarheid.
Netjes en vlot op tijd bezorgd.
22 June 2025
Frans
Hengelo-Ov
Het Bruder speelgoed is ijzersterk en heel “speelbaar”, betaalbaar en met de toegankelijke website makkelijk te bestellen.
19 June 2025
Jip
Velserbroek
Snelle levering en gemakkelijke toegang op de website
Peelman Kevin
Moerzeke
Mooi sterk speelgoed voor betaalbare prijs.
Ria
Zevenhuizen
cela fait plusieurs commandes que je leurs ai passées et je n'ai eu aucun problèmes quand au prix très compétitifs et délai de livraison je recommande ce vendeur
Bertrand Yvette COSTER
LINGOLSHEIM
Laatst een Vacumax water aanhanger met pomp voor onze kleinkinderen gekocht bij Remiko. De beschrijving was zó slecht en onduidelijk dat wij er zelfs met drie man sterk nog niet uitkwamen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken dus mailen. Na diverse mails en onzinnige antwoorden die ons geen steek verder hielpen hebben we de moed opgegeven. We zoeken het zelf wel uit Remiko. Dit was de eerste en tevens de laatste keer dat we nog iets bij jullie bestellen.
Beveelt niet aan
Mirjam
Utrecht
Goedemiddag,
U heeft exact dezelfde beschrijving ontvangen als alle andere RollyToys gebruikers. Dit item is al vele jaren in gebruik en de eind-montage bestaat uit enkele stappen welke Rolly Toys in tekst en pictogrammen heeft weergegeven. (https://www.rollytoys.de/montageanleitungen/28500080000.pdf en https://www.rollytoys.de/montageanleitungen/94000080000.pdf).
We hebben meermaals getracht uw vragen te beantwoorden, maar als u de handleiding zelf al betwijfeld "waarom moet het slangetje op maat geknipt worden" en "moet je de schroefjes er wel echt in schroeven" wordt het wel lastig. Er wordt een setje met meerdere ringetjes met verschillende dikte meegestuurd, waarvan er hooguit twee nodig zijn (1 links, 1 rechts afbeelding 3C en 3E) U geeft aan dat er drie ringetjes zijn en dus is er één te weinig. Nee, er is er eentje extra, u mag kiezen. "Schroefjes gaan roesten", welnu, daarom zijn ze van RoestVrijStaal.
Voor de eindmontage van de as zijn twee indentieke buisjes (3C t/m 3E) en er is een los dikker buisje om de slaghoedjes vast te tikken (3A&3B). Wellicht dat u dan met één van de dunnere buisjes aan het timmeren bent geslagen, die was immers stuk gegaan, gaf u aan. Op zich is het handig om als er twijfel is, een vraag te stellen voordat het stuk is.
Tevens hebben we u ook aangegeven dat als u het echt helemaal niets vindt, u het product ook gewoon kunt retourneren, maar blijkbaar was dat ook geen goed idee.
We doen ons best, en we willen heus een ieder met tekst en uitleg verder helpen, maar we kregen niet het idee of u daar wel echt op zat te wachten. U was al uit uw hum omdat we (uit kostenoverweging) geen 24/7 klantenservice hebben.
Met vriendelijke groet,
Correcte levering en degelijk speelgoed grtjs william Thomas
william thomas
Ronse
Alle bestellingen zijn keurig op tijd geleverd en de kwaliteit is prima
Geertje Tolman
Tolbert
Snelle levering en origineel beider onderdelen voor een lage prijs
Peter
Mook
Eerst waren jullie slecht te bereiken (telefoon en e-mail) Later is het probleem goed opgelost.
Bert
Vriezenveen
Snel gelerd vlot bestellen
Rudy
Beerzel
Vlugge levering,overzichtelijke side
Freddy
Beveren-leie
mijn kleinzoontjes spelen er graag mee
Ans
Mill
Gekende merkproducten, goede prijs met goede service. Ook een vlotte communicatie.
Marc Knevels
Bocholt
.⁸
Ben Berk
WINTELRE
bestellen vanaf de computer, op grond van plaatjes vind ik altijd lastig. Als dan de keuze (voor de kleinzoon) gemaakt is ben ik iedere keer weer blij als de bestelling aankomt. mooi,sterk, en degelijk speelgoed waar de kleinzoon dolblij mee is.
Daphne
Sint Anthonis
Prachtige kwaliteit. Er ontbrak een klein stukje, werd direct nagestuurd. Goeie service.
2 February 2025
Marijke
Eeckhout
Prachtig speelgoed auto gekocht voor kleinzoon waar hij graag mee speelt.
2 February 2025
Netjes verpakt
1 February 2025
Han
Drunen
Ruime keuze uit de nieuwste modellen voor concurrerende prijzen
P.M.M. Buskermolen
Kudelstaart
Prima,goedkope webwinkel
Frank
Houten
Hier al een aantal dingen besteld voor onze zoon. Ligt altijd snel klaar een goedkoper dan elders. Aanrader!
Michelle
Lemelerveld
Prachtig uitgebreid assortiment landbouwwerktuigen
L.
Goirle
Product aantrekkelijk beprijst. Website werkt goed. Eenvoudig betalen en uitstekende verzending en verpakking. Kortom geheel goed!
Dick
Voorschoten