Reactie van het bedrijf
Goedemorgen,
Spijtig uw reactie te lezen, mede ook omdat we bij al onze producten van Rolly Toys (Duitse fabrikant) op onze website vermelden:
"Doordat de meeste Rolly Toys artikelen vrij groot zijn, worden deze om transportschade te voorkomen geleverd in een stevige doos, waarna de laatste eindmontage door u als consument moet worden gedaan. Voor deze voornamelijk kleine en eenvoudige handelingen wordt een gedetailleerde handleiding meegeleverd voor de laatste eindmontage en de stickers. Al met al ca. een kwartiertje werk."
De handleiding zoals bijgevoegd bij dit specifieke model John Deere loopauto bestaat uit 5 eenvoudige stappen
- vooras op plaats zetten en 4x schroef aandraaien
- achterwieltjes 2x sluitdopje aantikken met hamer (met bijgeleverd vormpje)
- stuur pen er van onderaf in steken en stuurtje met bijgeleverd boutje vastzetten
- wieldopjes erop klikken
- motorkapje vastklikken
De handleiding geeft exact het formaat van de schroefjes onderdelen aan. Een Ikea handleiding voor een nachtkastje is over het algemeen moeilijker en onduidelijker.
Neemt niet weg dat het echt vervelend is als het niet lukt of omdat het niet uw ding is, maar dan is het toch niet vreemd om het aan een kennis of buurman te vragen om even te helpen? Of indien dat geen optie is alleen artikelen die kant en klaar zijn kopen bij een speciaalzaak. Daar betaald u dan weliswaar meer voor het artikel, maar hoeft u het niet zelf in elkaar te zetten. Bij de meeste grotere artikelen welke u online koopt, zal er altijd enige vorm van eindmontage door de klant moeten worden gedaan, en dat is ook exact wat we ook bij de Rolly Toys artikelen aangeven.
Wij kunnen niet meer dan (zoals we overigens ook doen) aangeven op de website dat er nog een aantal stappen moeten worden gedaan door de consument. Er gaan van dit type artikelen jaarlijks honderden de deur uit, en we krijgen daar geen feedback over dat het niet lukt en onze eigen ervaring is ook dat het echt eenvoudig met de handleiding is te doen. Heeft u op voorhand twijfel of het te moeilijk is, kunnen we in de meeste gevallen (en ook van dit artikel) digitaal de beschrijving toezenden zodat u zelf kunt bepalen of deze stappen wel of niet te doen zijn. Maar daar houdt het dan wel op. We kunnen niet een serviceteam het land door sturen om een enkele schroefjes aan te draaien.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate