Reactie van het bedrijf
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Zoals ook aan u aangegeven hadden we beperkte bezetting (dat was overigens ook aangegeven op de contactpagina) wegens ziekte waardoor we uw vraag van donderdagavond pas op dinsdag hebben kunnen beantwoorden. Helaas bevatte uw eerste bericht enkel de opmerking dat de order niet compleet was, niet wat er dan miste, waardoor er helaas nog meer tijd verstreek vanwege een verzoek tot aanvullende informatie. Uiteindelijk was uw eerste (incomplete) melding van de 3e tot ons laatste bericht op de 10e vijf werkdagen, geen twee weken. Desondanks ook voor onze begrippen nog steeds te lang.
U had van één artikel (welke uitlopend was, vandaar dat deze ook in de aanbiedingenhoek stond) vier stuks besteld. Helaas was er nog maar 1 beschikbaar. Voor deze aanbiedingen geld op=op. Normaliter wordt er in voorkomende gevallen een begeleidend schrijven meegestuurd met de daardoor incomplete order en komt er een automatische terugboeking voor de teveel betaalde artikelen. We kunnen niet controleren of dat (begeleidend schrijven) in uw geval is gebeurt, we gaan er vanuit dat dat bij ons verkeerd is gegaan, waarvoor excuses.
Uiteraard is het vervelend dat de portokosten hierdoor over minder artikelen verdeeld kunnen worden, maar uiteindelijk berekenen we al minder portokosten per order door dan de werkelijke kosten om een pakket van NL naar BE te verzenden, € 5,99 is wat dat betreft zeker niet onredelijk.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot