Reactie van het bedrijf
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het probleem was er bij uw order in gelegen dat het door u opgegeven adres incompleet was. Wij hebben geen invloed op de door de consument opgegeven adressen en gaan er vanuit dat u zelf het best weet wat het adres is. Mocht u een verkeerd adres hebben opgegeven biedt de transporteur via de track en trace de optie aan het adres aan te passen. Als u echter pas enkele dagen later (19e verzonden, de 22e melde u pas dat het adres incompleet was) op de track en trace kijkt en dan pas constateert dat het adres niet correct is, is het pakket waarschijnlijk al terug naar het depot. Wij hebben daar ook niet direct invloed op en kunnen moeilijk elk adres persoonlijk nacontroleren.
Zoals aangegeven op onze website hebben we geen telefonische klantenservice. De mail wordt normaliter (en ook in uw geval) binnen 24u beantwoord. Hoe dan ook, zou u per mail of per telefoon hetzelfde antwoord hebben ontvangen en dat als het pakket bij ons de deur uit is, u als klant wel nog het adres kan aanpassen (juist daarom krijgt u de track en trace), maar wij geen toegang meer hebben tot de gegevens om deze te kunnen aanpassen. Als een pakket dus al is gebounced omdat het opgegeven adres incorrect is, is het daarna wachten tot deze retour komt.
De reden van geen telefonische helpdesk is overigens dat praktijk heeft uitgewezen dat goed gestelde vragen per mail vele malen sneller en accurater zijn te beantwoorden. Tevens voorkomt dit verwarring over of iets nu wel of niet was afgesproken. En, misschien wel de belangrijkste reden: flink lagere kosten, waardoor we ook de productprijzen laag kunnen houden. Uiteindelijk kan het niet uit om een full-time beschikbare klantenservice aan te bieden, voor de zeer sporadische momenten dat het wellicht handig zou kunnen zijn (overigens had ook een telefonische klantenservice in dit geval geen uitkomst kunnen bieden). De kosten wegen geheel niet op tegen de maar zeer geringe voordelen.
Uiteraard is het altijd vervelend als iets niet gaat zoals gewenst, en dat vinden wij net zo goed vervelend. Het spijt ons dat we u niet verder hebben kunnen helpen en dat u ontevreden bent. We hebben binnen onze mogelijkheden getracht de service te bieden welke we hebben.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot