Laden reviews...
Review overzicht
3 January 2026
Bart
Veenendaal
Op het allerlaatste moment was ik nog op zoek naar een photobooth voor de Sweet Sixteen van mijn dochter. Waar anderen afhaakten, dacht Coen van Partyverhuur van Roekel juist in oplossingen. Ondanks dat hij zelf niet aanwezig was, zorgde hij ervoor dat we de photobooth tóch konden ophalen. En wat een succes! Meer dan 400 hilarische, spontane en onvergetelijke foto’s later kunnen we maar één conclusie trekken: dit maakte het feest compleet. Perfecte service, supersympathiek contact en dat alles voor een eerlijke prijs. Een absolute aanrader – deze mensen redden je feestdag!
22 October 2025
Frank
Enschede
Aardige man. En goede uitleg en keurig geholpen om spullen in te laden. Het was een groot succes.
15 September 2025
Mirjan Berends
Klarenbeek
Op korte termijn nog iets kunnen huren voor de bruiloft van me dochter. Snel contact en alles geregeld. Goede service.
15 September 2025
Maikel
Nijmegen
Makkelijk en goede communicatie
11 April 2025
Jasper
Wageningen
Hebben complete set gehuurd voor een tuinfeest ,,,,,,hiermee maak je je feestje echt tot een topfeest !!!! en de eigenaar is de vrolijkheid zelf !! en erg behulpzaam. Op naar het volgende feest !!!!
10 September 2024
M.
Woudenberg
Twee led statafels gehuurd voor 78 euro. De tafels zelf opgehaald. Tafels waren smerig en niet makkelijk in elkaar te zetten. Verlichting was pas goed zichtbaar toen het pikdonker was.
Beveelt niet aan
6 September 2024
Jones
Apeldoorn
Beste Jones, bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het niet bevallen is. Mijn excuus hiervoor. Graag maken we met u een volgende keer een afspraak met u om samen uw wensen te bespreken. De statafels zijn nu buiten de openingstijden opgehaald hierdoor hebben we niet samen kunnen overleggen.
Prima spullen voor een redelijke prijs, altijd snelle reacties en behulpzaam bij laden en lossen
stefan
Veenendaal
Makkelijk om zaken mee te doen. Niet moeilijk doen maar hulp bieden
Siegmund
Ede
Tent, statafels, lampjes en koelers zijn prima voor een goed feestje! Huur je er glazen bij let er dan even op dat je één formaat meekrijgt.
Jaap
Amersfoort
Alles was compleet. Klein verbeter puntje is dat de kist wel erg rommelig was. Leek direct van de voorganger doorgegeven te zijn incl gebruikte ballonnen bv. Materialen waren verder netjes en we hebben een geweldig leuke avond met elkaar kunnen beleven
9 July 2024
Nicole
Blaricum
Beste Nicole, bedankt voor uw mooie review en feedback, we zijn druk bezig om de verschillende producten qua aankleding van het casino set meer apart te verpakken. (Door de uitbreiding is het nu inderdaad veel verschillende producten in 1 kist). Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Coen
Een leuke led bar gehuurd. Heel fijn dat men flexibel omging met het halen en brengen. Zo konden we dit ritje combineren met ons werk en hoefden we niet speciaal op en neer te rijden vanuit Arnhem. Dank voor de goeie service!
8 July 2024
Jessica
Arnhem
Hoi Jessica, bedankt voor je mooie review, we helpen jullie graag de volgende keer weer met een mooie aankleding voor jullie feest. Met vriendelijke groet, Coen van Roekel
Hele fijne service waaronder makkelijk telefonisch contact en overduidelijke site met alle opties die er aangeboden worden. De producten waren super meegegeven zoals aangegevn stond in de omschrijving en zelfs nog wat extra dingen gekregen om mijn casino feestje compleet te maken! En erg fijn dat de spullen redelijk ruim van de te voren worden konden opgehaald om voorbereiding goed te kunnen doen, en met terug brengen van de spullen genoeg tijd gehad om te kunnen opruimen,drogen en inpakken Daarom een dikke 9 verdiend!
19 February 2024
Tigo
Harmelen
super geholpen met een zeer geslaagd feest
21 December 2023
erris
Veenendaal
De bestelling (theaterpaaltjes, koord en rode loper) kon ik snel afhalen, alles stond netjes klaar. De communicatie verloopt goed, nette spullen en alles is duidelijk. Zeker een partij waar we vaker samen mee gaan werken.
21 December 2023
Marieke
Putten
Wat een geweldige ervaring. De photobooth (met printer) was een ontzettend leuk onderdeel van het feest Van te voren een prima uitleg gekregen en alles liep idd op rolletjes tijdens het verjaardagsfeest. Alle foto's en filmpes nafloop op een stickje meegekregen als herinnering. Een aanrader!!! Coen , heel hartelijk dank voor alles . Het was een feest om nooit meer te vergeten.
9 December 2023
Ada van der Meulen
Bunnik
Nu 2 keer gebruik gemaakt vd service (mn de led-wijnbakken zijn altijd een succes). Ook diverse vrienden naar hen verwezen en altijd naar volle tevredenheid.
9 December 2023
Tony
Geweldige service. Groot assortiment. Denkt mee Goed en snel in contact
5 December 2023
Debby Van schaijik
Honselersdijk
Vanaf het aller eerste contact liep alles soepel. Flexibele instelling
14 November 2023
Simone
Utrecht
Op hele korte termijn heaters kunnen huren. Zelfs ophalen op zaterdag was mogelijk. Top geregeld.
6 November 2023
Michel
Veenendaal
de bestelling online gedaan, bij ophalen stond alles keurig klaar. wij zijn helemaal tevreden.
31 October 2023
Adriette v Ginkel
Ederveen
Voor een feest in oktober hebben wij gebruik gemaakt van één van de voordeelpakketten. Aan werkelijk alles is gedacht! Goede prijs /kwaliteitsverhouding
Anja
Rheden
We hadden niet veel gehuurd en toch volop service en meedenken. Super vriendelijk, goed bereikbaar en afspraak voor retourneren van de gehuurde spullen makkelijk te maken. Mooie stoelen en tafels!!
Marianne
Ede
Beste Marianne, bedankt voor de mooi review! leuk om te horen dat de stoelen en tafels naar wens waren. Graag tot de volgende keer
Wij hebben voor Halloween een rookmachine, projector en twee spoken bij Partyverhuur van Roekel gehuurd. Super tevreden! Duidelijke en snelle communicatie. Er werd fijn meegedacht. En alles stond keurig klaar op het afgesproken moment. Halloween was een groot succes! Ruim 200 kinderen aan de deur en ze vonden de spoken geweldig. De projector met Halloween afbeelding trouwens ook. En de rookmachine gaf het gewenste “schrikeffect”. Al met al een geweldig leuke avond en volgend jaar weten we Partyverhuur van Roekel weer te vinden.
Thessa
Leusden
Beste Thessa, Bedankt voor de mooie review! Super om te horen dat de Spoken zo bevallen zijn, ik sla ze weer op en help u graag volgend jaar weer!
Fijne en snelle service
Maurice Smit