Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en duidelijke omschrijving van het product op de website.

Superfijn bedrijf met zeer nette werknemers.

Al jaren ben ik klant bij Camerashop24.nl Ze helpen je altijd netjes, ook als het al een bestaande HD recorder/dvr betreft die niet gekocht is bij Camerashop. De meeste spullen komen overigens wel bij hun vandaan, maar ik heb zelf in het verleden bij de Nederlandse Veiligheidsdienst Techniek gewerkt als service monteur 36 jaar met oa veel camera systemen. Daarom denk ik als ik zeg dit bedrijf is een 10 waard, het ook echt zo is

Doet wat gezegd wordt!

Na telefonisch overleg perfecte product aangeboden en geleverd

Super snelle service

Ik had 2 IP illuminaters besteld bij Camerashop24. Die deden helaas niet wat ik hoopte. Dit lag aan mij, ik had een verkeerde inschatting gemaakt. Enfin, netjes teruggestuurd en binnen 1 dag hebben zij het bedrag weer teruggestort op mijn rekening.

Het product was binnen twee dagen verscheept.

Het kwam heel aan, leek splinternieuw.

Netjes en duidelijk

Ziet er goed en duidelijk uit goede beschrijving er bij

Snelle bezorging, goed product.

Juiste product ontvangen binnen 48 uur.

Vlot geleverd, goede communicatie gehad.

Prima product. Blij mee, werkt uitstekend.

Behulpzaam en klantvriendelijk

Telefonisch contact met deskundige medewerkster en zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Goed product niet compleet

In de handleiding staat afstandsbediening incl. Deze niet meegeleverd, volgens verkoper zit er nooit een afstandsbediening bij maar een minimuis. Vreemd in de door Google vertaalde handleiding in het Chinees staat het ook. Verder werk het product goed en de menu’s zijn duidelijk

perfect

perfect

Prima zo

Goede stekkers

Goede services

Snelle levering en goede uitleg bij een vraag.

Uitstekende service

Naast vele handige uitleg met filmpjes op de website, zijn ook de levering, telefonische en fysieke hulp van camerashop24 uitstekend!

Goed en snel geleverd

Camera was makkelijk te bestellen. Kan echter niet echt vergelijken. Product was goed en snel geleverd.

Super winkel

Vriendelijk personeel voor juiste keuzes

Snelle levering en goede helpdesk

top

top

prima dienst

Ik heb de losse adapters van mijn 3 camera's vervangen door 1 voeding. Makkelijk te bestellen via camerashop. Duidelijke afbeeldingen en omschrijving. Zeer snelle levering. Makkelijk te installeren.

prima advies goede service

prima advies goede service

Snelle hulp, zowel via email als ook via chat. Duidelijke uitleg over camera's en accessoires. Telkens dezelfde persoon zodat ik niets steeds het hele verhaal opnieuw hoefde te vertellen.

snel en goed

Voor een goed gevoel naar camera shop

Altyd goed netjes geholpen ik kom er al jaren gr autobedrijf rob poot

Top!!

Veel keus, goede hulp en een mooie prijs

wachthoevestraat 2

3209 BK Spijkenisse

Over Camerashop24.nl

Camerashop24 is gespecialiseerd in camerabewaking voor de particulier en het MKB. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel in Spijkenisse. We richten ons op het leveren van uitstekende kwaliteit en service. In ons ruime assortiment vindt u verschillende beveiligingscamera's. Van HD camera's tot ultra HD 4K systemen en alles ertussenin.