Over de hele lijn goed beoordeeld

Over de hele lijn goed beoordeeld

Goed bezig en prima ser

Goed bezig en prima service

Algemeen goed

Algemeen goed, niets bijzonder. Bestelling, betaling en levering in orde. Wel zag produkt er anders uit dan op foto.

super snelle verzending

super snelle verzending

top!

makkelijke site, snelle levering, prima producten - helemaal tevreden met mijn aankoop

Een camera besteld,was snel in huis .

Een camera besteld,was snel in huis . De volgende dag, wilde ik het programmeren voor de instellingen, maar ik liep vast kwam niet verder, ik heb toen gebeld en ben toen heel rustig geholpen, maar we kwamen er nog niet uit,uiteindelijk kwam het door een poort in de router die niet goed was andere poort en gaan met die banaan

Bereikbaarheid was super

Bereikbaarheid was super. In eerste instantie zelf het verkeerde artikel besteld maar in overleg het juiste toegestuurd gekregen. Men denkt met je mee.

Bij een foutje wordt het professioneel�

Bij een foutje wordt het professioneel opgelost

Informatieve site met duidelijke uitleg�

Informatieve site met duidelijke uitleg zelfs voor leken.Goede helpdesk. Duidelijke informatie.

Zeer goede camera

Vlug geplaatst vlugge verbinding met IPhone Mooie kleuren ook nachts

Goed en correct geholpen via telefoon

zeer zeer prettig

had een probleem met mijn camera c3a maar ben zeer goed geholpen en hij werkt nu perfect dank jullie wel voor de hulp afz bertus

Gewoon weer netjes

Gewoon weer netjes

wachthoevestraat 2

3209 BK Spijkenisse

Over Camerashop24.nl

Camerashop24 is gespecialiseerd in camerabewaking voor de particulier en het MKB. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel in Spijkenisse. We richten ons op het leveren van uitstekende kwaliteit en service. In ons ruime assortiment vindt u verschillende beveiligingscamera's. Van HD camera's tot ultra HD 4K systemen en alles ertussenin.