Pluspunten
Leuke kado de camera sleutelhanger
Pluspunten
Contact gehad met Camerashop24 over een bewakingscamera die binnen 6 maanden 2x defect ging. Op mijn vraag voor vervanging c.q. aanschaf voor een andere camera werd mij de andere camera aangeboden zonder bijbetaling, wat een top service.
Pluspunten
zeer hulpvaardige en vriendelijke vak mensen met een goed advies ik voel me helemaal thuis in dit bedrijf DUS EEN WARME DOUCE HULDE GA ZO DOOR
Verbeterpuntenlaat mooie luister muziek horen rust en ontspannen in de winkel dit is een tip
Pluspunten
Mijn oude nog steeds perfect werkend analoge camerasysteem (ook van dit bedrijf) geupdated voor een CVI Full HD systeem 4 camera's met zoomfunctie, en een HDMI monitor, ongelofelijk scherpe beelden had het minder verwacht, in het bijna donker nog zeker 30 meter zeer goed zicht, afspelen en terugzoeken van de beelden (even een avondje in het menu en de voorbeeldfilmpjes bekijken) vrij eenvoudig te doen, backuppen op usb stick en afspelen in windows mediaplayer, zeer duidelijk ook kentekens, de dingetjes die ik niet begreep en waar ik advies over wilde zijn mij netjes en duidelijk zonder haast uitgelegd, gekozen voor een CVI systeem omdat mijn oude coaxkabels konden blijven liggen, scheelt een boel werk (en geld) ik kom al jaren bij dit bedrijf en blijft dat ook doen, vooral ook om de eerlijke adviezen zonder verkooppraatjes, ik beveel dit bedrijf dus ook aan
VerbeterpuntenGeen
Telefonisch Kon ik hun niet bereiken misschien oude NR op de website
Vervelend dat u ons niet kon bereiken. Wij hebben twee telefoon lijnen om juist altijd bereikbaar te zijn. Onze welgemeende excuses.
Pluspunten
----------
Verbeterpunten---------
Pluspunten
snel geleverd. Directe terugkoppeling op vragen
ik mis de factuur in de doos en info waar een gebruiksaanwijzing ( liefst in het nederlands) is, evt of internet
Pluspunten
Alles wat hierboven staat
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Geachte heer/mevrouw, Vorige week hebben wij bij u een dvd recorder ter beoordeling reparatie aangeboden met het verzoek de beoordeling zsm uit te voeren, dit is inmiddels gebeurt en naar volle tevredenheid opgelost door een nieuwe voeding op te sturen. Onze complimenten voor het afhandelen van deze storing, gelukkig zijn er nog bedrijven die ook afspraken nakomen die ze beloven. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Ron Lagerwaard
Pluspunten
Via webshop besteld maar ik het wou toch zien en in me handen voelen, keurig geholpen goede uitleg
Pluspunten
Leuk de sleutelhangercamera
Pluspunten
Wederom weer goed top!
Pluspunten
Zeer goede voorlichting gehad
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Misschien worden mijn reviews wat eentonig hihi,maar ik ben nu eenmaal een camera hobbyist en zoveel keus en de redelijke prijzen, als bij deze zaak ben ik nog niet tegengekomen, vorige week een Bosch bullet cameraatje zonder infrarood en een mini spycam gekocht, de Bosch geeft zelfs bij weinig licht nog een duidelijk beeld, van de spycam bleek het accuutje kapot, uiteraard was omruilen geen probleem, zoals altijd ben ik weer netjes en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Na webshop bestelling mijn product opgehaald in de winkel Spijkenisse, zeer indrukwekkende winkel.
wachthoevestraat 2
3209 BK Spijkenisse
Camerashop24 is gespecialiseerd in camerabewaking voor de particulier en het MKB. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel in Spijkenisse. We richten ons op het leveren van uitstekende kwaliteit en service. In ons ruime assortiment vindt u verschillende beveiligingscamera's. Van HD camera's tot ultra HD 4K systemen en alles ertussenin.