Telefonisch Kon ik hun niet bereiken misschien oude NR op de website
Vervelend dat u ons niet kon bereiken. Wij hebben twee telefoon lijnen om juist altijd bereikbaar te zijn. Onze welgemeende excuses.
Pluspunten
----------
Verbeterpunten---------
Pluspunten
snel geleverd. Directe terugkoppeling op vragen
ik mis de factuur in de doos en info waar een gebruiksaanwijzing ( liefst in het nederlands) is, evt of internet
Pluspunten
Alles wat hierboven staat
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Geachte heer/mevrouw, Vorige week hebben wij bij u een dvd recorder ter beoordeling reparatie aangeboden met het verzoek de beoordeling zsm uit te voeren, dit is inmiddels gebeurt en naar volle tevredenheid opgelost door een nieuwe voeding op te sturen. Onze complimenten voor het afhandelen van deze storing, gelukkig zijn er nog bedrijven die ook afspraken nakomen die ze beloven. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Ron Lagerwaard
Pluspunten
Via webshop besteld maar ik het wou toch zien en in me handen voelen, keurig geholpen goede uitleg
Pluspunten
Leuk de sleutelhangercamera
Pluspunten
Wederom weer goed top!
Pluspunten
Zeer goede voorlichting gehad
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Misschien worden mijn reviews wat eentonig hihi,maar ik ben nu eenmaal een camera hobbyist en zoveel keus en de redelijke prijzen, als bij deze zaak ben ik nog niet tegengekomen, vorige week een Bosch bullet cameraatje zonder infrarood en een mini spycam gekocht, de Bosch geeft zelfs bij weinig licht nog een duidelijk beeld, van de spycam bleek het accuutje kapot, uiteraard was omruilen geen probleem, zoals altijd ben ik weer netjes en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Na webshop bestelling mijn product opgehaald in de winkel Spijkenisse, zeer indrukwekkende winkel.
Pluspunten
vlotte en snelle levering en prima afhandeling
Pluspunten
Goede uitleg, en snel in huis.
Pluspunten
service, assortiment en betrokkenheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen,via ideal betaalt,product de volgende dag netjes afgeleverd keurig, ook het kado was leuk!
Pluspunten
16 kanaals dvr had een storing na meer dan 2 jaar. Contact opgenomen en er is zonder kosten een nieuwe harde schijf ingezet . Perfecte service en leuke winkel / showroom.
Verbeterpuntenkoopavond zou makkelijk zijn
Pluspunten
Zeer positief, recorder gekocht, had wat vragen goede support gehad thx.
wachthoevestraat 2
3209 BK Spijkenisse
Camerashop24 is gespecialiseerd in camerabewaking voor de particulier en het MKB. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel in Spijkenisse. We richten ons op het leveren van uitstekende kwaliteit en service. In ons ruime assortiment vindt u verschillende beveiligingscamera's. Van HD camera's tot ultra HD 4K systemen en alles ertussenin.