Geen direct antwoord betreft oplossing�

Geen direct antwoord betreft oplossing op gestelde vraag als wifi bereikbaarheid niet voldoende zou van gekochte bewakingscamera�s tussen recorder. Stukje te kortkoming jammer

Mooi geregeld en ook snel geleverd

Mooi geregeld en ook snel geleverd

Goede en snelle levering van�

Goede en snelle levering van Camerashop24. Product in goede orde ontvangen. Duidelijke handleiding voor installeren van de IP Camera. Zeer tevreden, heb zelfs nog een 2e IP Camera besteld. Productomschrijving op de site van Camerashop24 erg goed. Je weet precies wat je gaat krijgen en wat je eventueel nodig hebt.

Prima camera

Goede informatieve website, camera snel ontvangen

De aftersales is geweldig

De aftersales is geweldig. En het meedenken ook.

Duidelijke website en duidelijke�

Duidelijke website en duidelijke afspraken die na gekomen worden.

Snel advies, mooie deal, geen WiFi 6

Snel advies Mooie Deal, snel geleverd Camera EOL, support geen WiFi 6

Snelle respons

Snelle respons

goede ondersteuning op internet

goede ondersteuning op internet, snelle levering

Vlotte levering

Vlotte levering. Doet wat ze beloven. Ga zo door.

Een verkeerd ingeschatte bestelling�

Een verkeerd ingeschatte bestelling teruggestuurd en direct het geld terug op mijn rekening! Daar mag menig internetbedrijf een voorbeeld aan nemen. Uitstekend Camerashop24!!

Goeie info op site, alles verder goed

Goeie info op site, snel antwoord op mail, goed en snel geleverd. Niks meer aan doen

Snelle verzending zonder problemen.

Snelle verzending zonder problemen. Correcte omschrijvingen in de webshop dus gemakkelijk het juiste artikel kunnen vinden in het toch wel uitgebreide assortiment.

Goede service mooi materiaal en aardige�

Goede service mooi materiaal en aardige mensen

Zeer snel

Zeer snel

Snelle levering fijne camera makkelijk�

Snelle levering fijne camera makkelijk te installeren

Bij vragen staan ze klaar deze te�

Bij vragen staan ze klaar deze te beantwoorden. Eigenlijk gewoon zoals het hoort, maar de meeste firma's blinken tegenwoordig uit door afwezigheid.

Product ziet er goed uit en werkt goed

Product ziet er goed uit en werkt goed, snelle service goed verpakt.

De een zat wel in plastic verpakt in�

De een zat wel in plastic verpakt in het doosje en de andere niet dat is wel raar. Aansluitend kunnen we nog niet dus of ze allebei werken kan nog wel 2a3 weken duren dan komt er iemand om het aan te sluiten.

wachthoevestraat 2

3209 BK Spijkenisse

Over Camerashop24.nl

Camerashop24 is gespecialiseerd in camerabewaking voor de particulier en het MKB. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel in Spijkenisse. We richten ons op het leveren van uitstekende kwaliteit en service. In ons ruime assortiment vindt u verschillende beveiligingscamera's. Van HD camera's tot ultra HD 4K systemen en alles ertussenin.