Zeer snelle reactie

Bestelling altijd heel snel in huis.

Gewoon doen wat je belooft

De bestellingen zijn altijd op tijd en netjes verpakt. Prijzen zijn goed. Als je hulp wilt bij het afvallen kan je dat aangeven. Je wordt dus niet gestalkt door de verkoper wat ik zelf heel prettig vind. Ik zal hier zeker blijven bestellen.

Prima service, goedkoopste naar mijn idee

Goede en snelle service.

Alleen maar goede ervaringen. Altijd snel geleverd. En geen probleem met achteraf betalen.

Goed met een maar....

Zoals altijd prima, snelle levering en goede prijs. Echter dit keer waren de chocoladerepen over de datum!? 2022-04. Dit was eigenlijk het enige smetje wat wij tot nu toe hebben meegemaakt en hopen dat het daarbij blijft. Wij gaan er wel vanuit.

Fijn contact

Een heel fijn contact en goede service! Geeft snel feedback.

snelle levering tegen een scherpe prijs.

snelle levering tegen een scherpe prijs. mijn vrouw neemt elke dag de thee van Herba life,

Super goedkoop en snelle levering

Super goedkoop en snelle levering

Makkelijk snel en betrouwbaar

Makkelijk te vinden, goede prijs en betrouwbaar.

Duidelijke website en goede informatie over de produkten. Als er iets verandert laat ze dit altijd tijdig weten.

Goed product

Herbalife is het beste gezondste wat er is alle voedingstoffen zitten erin helemaal top

Doet wat ze beloofd

Prima gedaan !

Ik ben zeer tevreden over de levering en de snelheid waar mee geleverd word , en om niet te vergeten is ook de prijs een plus punt . goed gedaan hoor mevr. Debora Brouwer ga vooral zo door . en uw zal zeer veel zieltjes winnen .

Snelle levering, goede service

De producten waren snel te bestellen via de website. Na de bestelling kreeg een mail van Debora of ik bekend was met Herbalife. Dat was ik. Maar erg goed dat ze dit even checkt. Als je eraan begint is het goed om advies te krijgen i.v.m. het doel dat je nastreeft en hoe het te gebruiken. Daarna was het snel geleverd. Zeer tevreden!

Tevreden

Was best snel en de prijs viel ook reuze mee. Ben tevreden.

Prijs

snelle service

Klant vriendelijk en snelle service

Duidelijke website, lage prijzen, goeie service. Snelle levering. Kortom gewoon goed !

Weer een goed product

Sluit aan bij mijn voedingspatroon

Keurig

Fijne site om te bestellen, goedkoper dan waar dan ook. Netjes verpakt en verzonden binnen de afgesproken tijd. Chapeau..

Blij mee en snel geleverd!

Goede prijs en service

Goede prijs, service en snelle verzending. Ga hier zeker vaker bestellen

Altijd goede en snelle levering

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.