Ben tevrede snelle levering

Correcte behandeling van bestelling en snelle service en wordt lekker snel geleverd .

Zie hier boven .

Heerlijke shakes, snelle levering, prima! Ja, herbalife is wat prijziger dan de shakes die in de winkel liggen maar werkelijk alle stoffen die men nodig heeft zit hierin. Bovendien worden eventuele vragen over herbalife altijd beantwoord.

Makkelijk te bestellen en snel binnen

Ik gebruik al jaren ochtend en lunch herbalife. Ik had een kennis die het verkocht en ben zelf ook even distributeur geweest, maar dan was het veel duurder. Daarbij wordt het keurig afgeleverd binnen paar dagen!

Gisteren besteld en vandaag ontvangen!! Geweldig

Goede ervaringen

Altijd snelle levering, doet wat ze belooft.

super

snelle service, betere prijzen.

de prijs is goed, het contact is erg goed, de kortingen zijn goed voor mij, snelle bezorging

Snel en correcte leveringen

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en goede service.

Levering duurde 4 dgn

Devorige levering was de vlgd na bestelling afgeleverd

Alles naar wens!

Een duidelijke site en een uitstekende service!

Altijd top!

Ik koop met enige regelmaat producten via deze site. Altijd op tijd en netjes verpakt.

Tevreden

Snelle levering. Netjes ingepakt.

Snelle service en mooi prijs

De prijs is niet zo hoog als bij anderen en een snelle service

Service is goed

Goede service en snelle levering.netjes verpak.

Okidoki

Ik bestel mijn producten graag bij Debora, ze worden snel geleverd en ze heeft regelmatig aanbiedingen.

Uitstekend, snel

Goede service, snelle levering, goede ondersteuning en advies, en mooie kortingen. Top!

Mooie acties en actieve ondersteuning.

Makkelijk te bestellen via de site. snelle levering. Goede prijs

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.