Prima artikelen, vriendelijke en meedenkende service ontvangen! Helemaal dik tevreden.

Snelle verze

Snelle verzending

Top produkt

Snelle service en een goed produkt heb het al eerder gebruikt en kan het heel goed zien aan mijn huid.top produkt.Heb het jaren geleden gebruikt en kom er toch weer op terug.Ik mis alleen mijn maatschepje

Alleen de levering duurt erg lang en ze bellen niet aan en zetten het pakket zo voor de deur!!!

Fijn

Super service

Vlotte levering

Het pakket werd precies op de tijd die afgesproken was geleverd. Verder keurig verzorgd ingepakt.

Ik ben zeer tevreden, prima service, snelle en betrouwbare verzending. Ik blijf hier bestellen!

Kan niet beter

Op tijd geleverd

Super snelle levering!!!

Altijd een super snelle levering, echt een aanrader.

Prima service, lekker shakes

Prima service, lekkere Shakes. Advies op vraag, niet verplicht. Ik houd ervan. Goede aanbiedingen

Zeer snelle service

Bestelling is volgende dag al binnen. Zeer tevreden klant.

Duidelijke website en snelle levering. Lage prijzen en duidelijke omschrijving van de producten.

Ik ben heel erg tevreden over de snelle levering

Ik ben heel erg tevreden over de snelle levering

Altijd op tijd en goede service.

Net als boven goede service en ik na een paar dagen alles in huis.

Snel geleverd en deskundig advies

Positief

Snelle service Accurate informatie

3 maand

Ik moet 3 shaampoo bestellen maar meer op 1 mand shampoo is geen.....

Snelle goede levering

Mooie website

Dik tevreden.

Ben heel tevreden en het scheelt een stuk in de prijs.

Chapeau

Zeer goede ervaring mee, bestellen werkt goed. Levering netjes verpakt, en op de afgesproken tijd.

Snel levering. Goede prijs. Helemaal tevreden

Prima geen probleem.

Ik gebruik elke ochtend Herbalife nutrition als ontbijt en het bevalt heel goed. Het is makkelijk klaar te maken en het smaakt goed.

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.