Ik bestel af en toe wat bij de Herba-shop. Deze worden dan netjes binnen een paar dagen bezorgd. DPD geeft op een uur nauwkeurig dan aan wanneer het geleverd wordt.

Altijd goede service

tot heden alle bestellingen zijn vlot en soepel geleverd.

Smaakt heerlijk en werkt goed!

De bestelde producten smaken heerpijk en werken naar mijn mening heel goed!

Zeer snelle levering

Duidelijke website, makkelijk in gebruik. Bestelling werd ook op tijd geleverd. Kortom top

Overzichtelijke site, goede prijzen, snelle levering kortom ik ben zeer tevreden

Top product

Ik gebruik het al twee jaar en kan mijn gewicht houden ik ben tevreden

Snelle levering producten in goede orde ontvangen.

Ik heb mijn bestelde producten altijd heel snel in huis, vaak zelfs de volgende dag al. Je word super goed op de hoogte gehouden waar je pakket is en wanneer het aan komt. Ook de prijzen zijn heel laag vergeleken met andere Herbal life shops en coaches! Betalen via klarna kan ook en dat helpt heel erg! Service is goed, producten zijn goed dus in 1 woord geweldig!

Snelle service en levering

Prima bedrijf.

Een snelle en correcte afhandelig. Goed verpakt en snel geleverd.

Uitstekende, snelle service

Netjes en snel geleverd

Op tijd geleverd,goede communicatie! Gewoon goed geregeld

Een goede herba shop, duidelijk. Ga zo door.

Wat ik bestel word snel bezorgd.

Jarenlang al gebruik ik Herbalife om medische redenen en bestel ik bij Deborah. En dat zegt veel. De bestelling gaat altijd goed en altijd heb ik het snel en compleet in huis. Als ik vragen heb, krijg ik altijd snel antwoord. Kortom, er is geen enkele reden om niet bij haar te blijven bestellen.

geweldig

Super snelle levering en super prijs.

Prima winkel!

De producten zijn zoals verwacht en de levering is vlot. Super fijn!

Lekkere shake

Het is lekker en gezond

Goed en snel

Eerste keer besteld. Alles snel en goed ontvangen Ik ga zeker weer bestellem

Ik ben helemaal tevreden met herbalife.

Ik ben zeer tevreden met herbalife producten.Ik gebruik meer dan half jaar en ik voel me echt goed.Ben ook afgevalen wat mij bedoeling was. Bedankt

Goede prijs en goede service.

Dit is mijn eerste bestelling bij Herba-shop. Ik vind de prijs en de snelheid van bezorging prima !Dus een volgende keer Weer!

Is lekker en goed vol te houden

Geweldig snelle levering

Geweldig goede en snelle levering

Prima service en snelle levering

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.