Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering, goede prijs / kwaliteit!

Proces van bestellen en ontvangen gaat naar alle tevredenheid

Top service en snelle levering!

Zie boven.

Snel en degelijke levering

Bestelde artikelen worden altijd goed en snel geleverd. Altijd met track & trace code. Leuke korting op de artikelen ook.

De repen zijn heerlijk

Voor het eerst de repen besteld en wat zijn ze lekker. Echt een heerlijke tussendoor waar je nog veel meer kan. In stukjes snijden en even in de oven en dan heb je in de avond heerlijke koekjes bij de koffie.

Prima site, scherpe prijs

Hele goede ervaring met deze website. Duidelijke uitleg, ook als je persoonlijk advies vraagt! Prijs is scherp!

Bestelling snel geleverd, prijs is te doen

Uitstekende service en prima levering

Super! Ga zo door!

Supersnelle levering! Altijd keurig verzorgd

goede ervaring

snel en correct geleverd. Top producten

Ruime keuze, goede prijs

Gemakkelijk bestellen, ruime keuze, snelle levering

Fijne communicatie, snelle levering.

Ik bestel altijd online en heb de spullen binnen 2 werkdagen in huis. Keurig verpakt, folder erbij. Ben zeer tevreden.

Ik ben 100% tevreden!

Prima levering, ook als er een beker besteld wordt. Prima financiële afhandeling. Adequate reacties. Leuk puntensysteem. Kortom geen verbeterpunten.

Altijd goed

Snelle levering, scherpe prijs, duidelijke website en leuk spaarsysteem voor korting

Betrouwbaar

Goed geregeld

Heel goes

Goed en snel ontvangen.

Professionele indruk

Heel professioneel en behulpzaam.

Zeer tevreden, geen aan-of opmerkingen!

Tevreden!

Bestelling op tijd binnen en producten zeer tevreden!

Snel vertrouwd goed fijn en heerlijk. Dus zeker aan te bevelen.

Levertijd, prijs, korting, altijd alles dik voor elkaar :-)

De bestellingen zijn altijd keurig verpakt. De prijzen zijn top. Ik had laatst een probleem met bestellen, effe bellen, en het was zo opgelost, kortom, dik tevreden met de service!

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.