Snelle service, goed verpakt.

prima service

nooit geen klachten

Top geregeld

Alles keurig in een doos geleverd en leuk een tijdschrift er bij.

Ik ben echt helemaal tevreden over alles

Ik ben helemaal tevreden over de kwaliteit van de producten en de bezorging van de producten.

Super goede service!

Goede prijzen en snelle levering

Al een tijdje bestel ik mijn Herbalife producten via deze weg. Altijd heb ik het snel in huis.

heel tevreden over herba-shop, duidelijk en overzichtelijke website. Mocht je vragen hebben kan je ze stellen. Goede snelle levering

Regelmatige besteller

Ik bestel al een enige tijd bij deze webshop ik ben zeer tevreden over het is een betrouwbare webshop. Mijn vragen worden goed en snel beantwoordt. Ik hoop dat er in de toekomst nog meer keuze gaat komen aan smaken van de shakes en andere dingen.

Hele goede betaalbare prijs

Toppie

snel geregeld en ontvangen

Doet wat het moet doen op alle fronten...

Snelle makkelijke website, goede prijs, op tijd geleverd. Producten zijn lekker en helpen mij goed bij mijn proces in een gezondere leefstijl te ontwikkelen en mijn (over)gewicht kwijt te raken.

Top.

Ik ben blij met aankoop.Bedankt

Klasse

Goede producten, juiste uitleg op website en snel geleverd.

snelle levering!

goede producten,en het werkt echt!!

Ik vindt dat ze goede prijs heeft en op tijd leverd

De prijs is het bewijs!

Snelle reactie Leuke aanbieding van herbalife shake!

Snelle levering en smaakt lekker

Lekkere shake

Ruim voldoende

Goed overzicht na plaatsen van de order en wanneer de order wordt geleverd.

Geen levering ontvangen

Bestelling gedaan nog niks ontvangen

super geholpen toen het mis ging met een bestelling

bestelling kwam niet binnen maar goed geholpen om toch de producten ruim op tijd te hebben

De Herba-shop levert snel en ik ben zeer tevreden over het product van Herbalife.

VOor de tweede keer besteld en voor de tweede keer weer een goede service..snelle reactie op je mail.. blijf zo doorgaan

snel en goed geholpen

Ik heb besteld en snel ontvangen; goede prijs ook.

Goede service en prijs,snelle levering

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.