kan gemakkelijk een bestelling plaatsen .

Kan de producten goed zien op de herba -shop . prijzen zijn aantrekkelijk . prima bezorg serves

Goede snelle service

Duidelijke website. Goede prijs en snelle levering. Hulp wordt op een prettige manier aangeboden.

zeer snelle levering, bovendien goedkoop

goede ervaring met dit bedrijf. Snelle levering

Helemaal goed.

Bestelling keurig ontvangen. Ook de verpakking was keurig, geen oversized doos, echt top! Als ik opnieuw Herbalife producten nodig ben zal ik niet twijfelen om hier opnieuw te bestellen.

Werkt uitstekend

Ik ken Herbalife al heel lang. Ik gebruik het om af te vallen, en mijn gewicht op peil te houden. Dit product werkt voor mij het beste.

Snelle levering, netjes afgehandeld

Uitgebreid assortiment Goeie producten

Snelle service.

goede geweldige service!

na de bestelling werden de producten zeer snel opgestuurd en had ik deze 2 dagen later al in huis

Goede website, prijzen en altijd een snelle levering. Zeer tevreden.

Prima levering

Prima levering

Super goede service, precies volgens afspraak geleverd

Prijs is heel erg goed, verzending keurig op tijd, kortom een aanrader!

Nog niet geprobeerd

Ik heb deze producten snel geleverd!

Snelle levering en veel keuze uit verschillende smaken.

Zie bovenstaande..

Een goede service en altijd vlot geleverd.

Met Herbalife lukt het mij om mijn gewicht onder controle te houden.

Toppie

Snelle levering correcte producten

Voordelig en snel

Het bestellen gaat gemakkelijk en de prijzen zijn voordelig. De levering gaat redelijk snel.

Super snelle service!!

Al paar keer besteld en wordt snel opgestuurd. En wordt netjes ingepakt. Bedankt

Zeer snelle en correcte levering !

Goed overzicht op de site, levering goed gegaan ondanks deze tijd

Lekkere shakes en snel geleverd

Herbalife is lekker en helpt bij 't afvallen. De prijs valt reuze mee en kan achteraf betalen super fijn. De shakes zijn heerlijk echt een aanrader. Ook snelle levering helemaal top. Ook bij vragen krijg je supersnel reactie terug.

Goedkoper snelle levering en altijd bereikbaar

Top service leuke acties snelle levering Veel verschillende producten.. Internet side duidelijk en mooie. Bestel nu voor de tweede keer. Gr Maureen

Betrouwbaar en goede prijs...

Goede prijs, er wordt op tijd geleverd...goede afhandeling..

Goede prijs, snelle levering.

Alle producten hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. De service is uitstekend. Snelle en betrouwbare levering van de producten.

Uitstekend!

Kan niet beter!

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.