Heel goed.

Snelle respons en verzending.

Nette snelle service.

Kan snel vinden wat ik nodig heb, makkelijk te bestellen met achteraf betalen en nette bezorging 2e dag na bestellen, dus ben erg te spreken over de gehele service, en mooie prijsjes.

Prima levering van de produkten

De bestelde produkten voldoen prima. De levering is ook snel

Fijn product, ik ben een slechte ontbijter, en met deze shake krijg ik toch mijn voedingstoffen binnen!

Het is een goed produkt en het wordt netjes op tijd bezorgd en deze smaak vindt ik wel het lekkerst. En het is altijd netjes verpakt. Kortom prima !!!

Goede prijs en redelijk vlot geleverd.

Aanrader

Uitstekende service

Alles wordt netjes en op tijd verstuurd.

Op tijd geleverd goeie korting

Het is gewoon goed super blij

Goede service en betrouwbaar in het leveren.

Goederen makkelijk kunnen bestellen en tijdig geleverd.

Ik ben heel tevreden..Dankjewel..

Goede adviezen omtrent de te gebruiken producten !

Na telefonisch contact werd ik goed geïnformeerd hoe ik het beste resultaat kan bereiken en met welke producten! Ik had daar veel aan

Super fijn!

De bestelling komt altijd snel binnen nog voor de verwachte levertijd. Het is fijn om de shakes te bestellen voor een iets goedkopere prijs dat maakte de drempel wat lager om te beginnen en zo kan ik het langer gebruiken. Goede service en fijn product.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Top geregeld

Prima geregeld zeker aan te bevelen

top

snelle levering! prima geregeld.

Goede service en snelle levering.

Helemaal top

Just perfect in all aspects

Snelle reactie snelle verzending

Fijn direct na bestelling mail ter bevestiging. Daarna verzendbewijs. Alles zeer duidelijk

De bestelde producten waren na enkele dagen al in huis. Heel fijn!

Super goed

Super producten en hele snelle levering . Zal het zeker anderen aan bevelen

Ik ben super tevreden!

Ben blij met deze herba shop. Service is goed en zag nu ook dat de shake beker apart te bestellen is. Dus ben helemaal blij.

Snel geleverd zonder gedoe

Mooie website, duidelijk en bestellen ging makkelijk. Een dag later de shakes al binnen! Top!

De site is duidelijk en overzichtelijk. Na afronden van de bestelling krijg je direct een mail. De bezorging is ook erg snel,in een paar dagen wordt deze thuis afgeleverd.

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.