Met herba shop prima geshopt

snelle reactie en snelle levering van een produkt voor een goede prijs

Herba shop levert een herbalife produkt tegen een lage prijs.daar was ik naar op zoek. Kreeg gelijk antwoord op mijn mail. Produkt deed er iets langer over om geleverd te worden, maar dat ligt waarschijnlijk aan de drukte bij de pakketdiensten. Kan verder nog niet veel hierover zeggen, hoop zonodig nog gebruik te maken van gratis begeleiding. is nu na 1 week nog niet nodig.

Prima prijs, prima levering.

Prima prijs, prima levering. Of wel de bestelling is voor herhaling vatbaar! Tot de volgende keer!

Snel geholpen

Lijk me een goed product

Bij vraag zeer goed geholpen

Mijn vraag werd zeer snel opgepakt. Ik werd op de hoogte gehouden van de vooruitgang.

Zeer netjes geholpen

Alleen heb ik er een probleem mee als je voor meer dan honderd euro aan shakes besteld dat er dan geen maatschepje bij zit , een beetje vreemd.

Alles volgens afspraak

Prima snel en accuraat volgens afspraak

Ik ben heel blij en zeer tevreden tevreden over Debora als mijn nieuwe coach

Ik kreeg al direct korting bij mijn bestelling bij haar , en de producten zijn dan ook nog eens een stuk goedkoper . Ik kreeg ook een persoonlijke bedank mail wat toch een aangenaam en meelevend gevoel geeft . Ik heb dan een vraag gesteld via de mail waar ik vrijwel bena onmiddellijk antwoord op kreeg . En 2 dagen later had ik mijn bestelling netjes aan huis geleverd met dan nog een tijdschrift bij met extra informatie wat ik ook wel aangenaam vond , want al de dingen die ik opnoem waren bij men vorige coach niet van toepassing.... dus is voor mij de keuze vanaf nu heel snel gemaakt en bestel ik alleen nog via Jou !

Geweldig reseltaat 18kilo lichter

Ben erg tevreden met herbalife

Uitstekende service

Uitstekende service en de bestelling altijd snel geleverd.

Snelle en goede service

Ik ken het product van jaren geleden. Had dus niet veel informatie nodig om te weten hoe werkt of het gebruik ervan. Ben zeer tevreden over het resultaat. Ben niet echt afgevallen, maar wel in cm slanker geworden. Geweldig product.

Goede snelle levering

Bestelling ging zo als het moet. Netjes op tijd geleverd.

Uitstekend!

Goef en snelle levering

Duidelijk, overzichtelijke site

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Je voelt je niet bekocht. De levering was snel, binnen 1 werkdagen had ik mijn bestelde producten binnen.

Laagste prijs en tot nu toe altijd snel geleverd!

Super snelle levering, meestal de dag na bestelling binnen! Shakes bevallen me heel goed, maar vind ik elders veel te duur.

Verzenden

Ik heb op zondag besteld. Spullen werden pas op woensdag verzonden. Op vrijdag pas ontvangen. Had veel eerder verzonden kunnen worden.

Ik heb alleen maar goeie ervaringen met Herba-Shop!

De webshop werkt prima. Altijd snelle levering! En de prijs is helemaal oké :-) Ik heb vanaf september 2020 5 bestellingen gedaan. En ik heb nog niks negatiefs kunnen ontdekken.

Super goede en snelle service

Heel tevreden en blij met Herba shop. Service is heel goed en met de prijs ben ik Heel erg blij!! Debora is super vriendelijk en doet haar uiterste best om snel te leveren

Goeie snelle service

Makkelijk toegankelijk. Bij vragen, snel antwoord..snelle goede service. Betrouwbare website

Goede,snelle levering

Ik bestel hier al een tijdje en het bevalt prima. Na bestelling snelle levering die altijd klopt. En geen ongevraagde mailing of iets dergelijks. Leuke prijzen met nog extra kortingen er overheen!

Snel bezorgd en scherp geprijsd

Fijne website

Goede ervaringen

Ik heb goede ervaring met Herbalife zowel als levering snel en korrekt en betalingen gaan ook prima

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.