Snelle levering!! En niet duur

Snel!!

Snel opgestuurd. Met eventuele hulp als je dit zou willen.

Prima servis

Hartstikke goed

Makkelijk bestellen, prima service en snel bezorgd. Prijs ook goed in vergelijk met andere sites. Top, dus!

PERFECT

duidelijke website, correcte afhandeling van bestelling en altijd snelle levering.

Heel positief!

Snel, betrouwbaar. Top!

Goedkoop

Goedkoop

Als ik een bestelling plaats ontvang ik het altijd!

Ik vind het fijn dat ik kan bestellen als klant of als gast. Voor meer vragen kan ik altijd bellen. Mijn bestellingen zijn altijd goed verpakt.

Top leverancier

Al jaren bestel ik mijn Herbalife naar volle tevredenheid bij Debora. Altijd snelle levering en uitstekend verpakt! Daarnaast nog punten sparen voor extra kortingen.

Super produit 2 sem et je me sens bcp mieux déjà

Voldoet aan de verwachtingen.

Is goed in de afwikkeling van de bestelling.

Ben super blij

Ben super blij met mijn bestellingen. Schnel duijdelijk en vooral achteraf betalen.betroubare shoop aanraden .Bedankt!

Bestelling gedaan en snel geleverd. Dpd deed de levering en ook hun communicatie is accuraat wat betreft wanneer het pakket geleverd word.

Goede producten!

En snelle service en vragen worden meteen beantwoord! Fijn!

doet wat het moet doen

ik gebruik het als ontbijt, zonder de shake sta ik om 10 uur al te trillen op mijn benen. En hiermee kan ik gewoon mn werk doen zonder last te krijgen.

Snelle service.

Snelle service.

De Herba-shop is voor ons prima.

Herba-shop is altijd prima telefonisch bereikbaar. Ook via de mail. Het bestellen is zeer overzichtelijk. De levering is zéér goed en snel. Het is voor ons, na enige tijd en bestellingen het vertrouwde adres. Zeker ook betreft de vooruitbetaling. De DPD is alleen bij de laatste bestelling niet attent geweest, omreden de bestelling mee terug is genomen, zonder een bericht achter te laten waarom niet op afgesproken tijd is geleverd en waar het pakket in de omgeving opgehaald zou kunnen worden. Nu is de levering reeds 2 weken onderweg en zelf moeten reageren bij Herbalife, waar de verzendingen worden geregeld. Waar de Herba-shop niets aan kan doen, want zij heeft de bestelling wél zeer snel verzorgd. MvG,

Vind het fijn om hier mijn herballife producten aan te schaffen, staat klaar om te helpen waar nodig is of voor enige advies.

Duidelijke webpagina,de levering is snel. De producten staan goed omschreven. Ook fijn dat er een persoonlijk tintje aanzit,zoals even een foto van de consulent.

Snelle en correcte service en levering.

Producten snel en correct verpakt en geleverd.

Goede service en kwaliteit

Super voordelig originele producten!

Sneel afgeleferd

Prijs is prima en de levering was er super snel. Volgende keer beter ik er weer.

Goede uitleg

Ik had een vrasg,ik werd snel geholpen,en ik kreeg veel informatie.super.bedankt

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.