Top product !!

Snelle verzending, de vragen op mail wordt netjes en correct beantwoord.

Snelle bezorging, veel keus en gelukkig wat goedkoper ☺️

Tevreden

Altijd correcte afhandeling super snel geleverd, als mijn discipline de komende tijd van het zelfde niveau is moet he afvallen lukken(❁´◡`❁).

Fijne en snel geleverde producten!

Al meer dan 20 jaar fan van Herbalife; heerlijke producten waardoor ik ieder jaar van mijn overtollige 'feestmaand' kilo's afkom!

Altijd snel geleverd en bestelling is altijd compleet

Bestellingen zijn er altijd snel en compleet

Prima prijzen, snelle levering

vreselijk tevreden over levertijd en prijs en snelle leveriing vr gr j vink

snelle levering en goede prijs /kwaliteit

altijd accuraat ook als er een keer iets misgaat

zie boven

super top

ben super blij er mee hoe alles zo gauw heb kunnen regelen gezien waar ik het kwa gezondheid nu nodig had als onder steuning . alles was op tijd ruim binnen . netjes verpakt en kon zelf mijn producten kiezen die ik nodig had. zal ook zeker als op is nieuwe bij u bestellen.

Buiten gewoon tevreden!

Bestellling (mét mooie korting) plaatsen verloopt heel makkelijk. Ontvangen van bevestiging, factuur en ook de levering (DPD) gaat voorspoedig en volgens verwachting. Bedankt!

Geweldig!

In één woord geweldig. Ik hoef nooit lang te wachten tot de bestelling binnen is.

Na bestelling snel in huis.

Bestelling wordt snel geleverd en ik ben tevreden over de producten.

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle levering. Top!

Mijn bestelling klopte niet, er werd snel op gehandeld en recht gezet. Goede communicatie.

Super lekker

Goede service en netjes verpakt

Goed snelle service

goed product, snelle levering

al jaren gebruik ik herbalife dit is een vervanging voor een maaltijd.

TOP

Snelle levering, helaas bezorgkosten en dat was niet aan te passen

De producten werden snel geleverd. Helaas was er geen mogelijkheid om het pakketje ergens op te halen (ophaalpunten) omdat dit niet aangegeven kon worden

Goede producten, snelle levering

Voor mij altijd de beste prijs voor Herbalife

Prima!snelle levering

De dag na mijn bestelling alles al netjes geleverd!

netjes verpakt en snel bezorgd

Makkelijk en snel

Het bestellen via de site gaat makkelijk en de bestelling is snel binnen. Producten zijn voordelig.

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.