Een aanrader

Prima levering en snel. Nooit iets verkeerd geleverd. Gewoon uitstekend dus.

Netjes verwerkt en snel in huis

Het duurde heel even voordat de bevestigingsmail er was maar dat maakte niks uit mbt de snelheid van bestellen/levering, aanrader dus

Levertijd, prijs en service in één woord uitstekend

Eerste bestelling gedaan, via, via. Levertijd en service waren prima, de producten waren snel in huis en goed verpakt.

Goede en snelle service

Snel, netjes en vertouwd

Goede producten met snelle levering! Top

goede snelle service

goed product (dat ik al kende} tegen een heel gunstige prijs

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit van de producten en keurig op tijd volgens afspraak bezorgd.

Lekker en snel in huis

Ik bestel op een eenvoudige manier en binnen een paar dagen heb ik het in huis.

Ik bestel regelmatig en tot nu toe heb ik precies gekregen wat ik nodig gehad. De producten zijn prima. Ik ben al jaar tevreden.

Debora doet wat ze belooft

Vanwege Corona is de levertijd iets langer maar voor de rest is alles prima in orde! Geen gedoe of andere toestanden gelukkig!

Vriendelijk en snel

Je wordt heel vriendelijk en snel geholpen! Ze geeft goed advies en kan haar altijd bereiken als het nodig is.

Mijn bestelling was netjes en snel geleverd

Alle leveringen zijn super

De bestellingen die wij doen zijn altijd bijzonder snel in huis. Daarnaast is de communicatie over de bestelling ook prima verzorgd.

Snel en duidelijk

Kwaliteit met korting

Snelle levering, korting is mooi meegenomen, producten van kwaliteit en goed advies

Alleen in verband Corona langere wachttijd verder heeeeel tevreden

Supergoed

Snelle levering uitstekende service fijne goede producten echt een aanrader. Ik zeg doen.

Heel goede ervaring

De producten zijn goed en worden snel geleverd Via de site is er ook een interessante korting

Het is er altijd snel

Toen de energie tabletten schaars waren kon ik je opbellen en kreeg ik toch wat

Grote selectie

Prima service!

Topservice

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Keurig verpakt. Top.

Keurig verpakt, snel geleverd

Ik had zoveel zin om te beginnen kon haast niet wachten! Eenmaal begonnen ben in zo gemotiveerd, zit lekker in mijn vel en in ben er erg blij mee!

Bestelling altijd op tijd

zeer goede service en klopt altijd

bestelling klopt altijd en op tijd ,en de prijs is goed.

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.