Snelle levering, goed assortiment. Meerdere manieren om te betalen. Alleen jammer dat Klarna zoveel kost om te gebruiken volgens mij kan je het dan beter niet aanbieden.

Prima, volgens afspraak

Eenvoudig te bestellen en gelukkig een snelle levering

Snelle levering, goede communicatie, duidelijke website, goed verpakt.

Snelle levering, goede communicatie, duidelijke website, goed verpakt. Goede service

Goede en snelle service. Je wordt goed op de hoogte gehouden en eventueel begeleid.

Goed ervaring

Goede korting, snelle levering en goede service.

Goed geregeld

Als ik wat bestel heb ik mijn spullen aardig snel, en ze staat voor me klaar als ik vragen heb

Ruim assortiment met een snelle levering en goeie korting!

Bestelling gedaan omdat het een stuk goedkoper is online, fijn achteraf betalen de eerste keer. Tweede keer gelijk betaald en de volgende dag waren de producten al binnen. TOP

Fijne ervaring

Goede service Snelle levering Perfecte prijs!

Heerlijk voor mijn ontbijt

Ik kreeg op mijn 30ste een paar herseninfarcten, eten is altijd lastig maar met een Shake beginnen start mijn dag supper goed

Uitstekende service en afhandeling

Deborah is heel vriendelijk en doet meteen wat ze beloofd. Bestelling keurig en heel snel afgehandeld. Ik blijf heel graag bij haar bestellen.

Erg goed altijd mooi geprijsd en snel geleverd advies op de site is ook erg duidelijk

Bij brouwer is het trouwer

Snel, goed en eerlijk

Heerlijke shakes, snelle verzending en goede prijs

Snelle, goede service!

Producten worden snel geleverd en hebben een goede prijs! De keuze om wel/niet gebruik te maken van begeleiding ervaar ik als positief. Zo hebben klanten een eigen keuze. Ik blijf hier zeker mijn producten kopen!!

Snel verzonden, gunstige prijs

Gunstige prijs, snel verzonden, makkelijk te bestellen

Correcte en snelle levering

Zeer snelle reactie op vragen. Goede prijzen. Snelle en correcte levering.

Pakket was netjes optijd bezorgd en is goedkoop en kreeg nog korting erbij . Plus nog gratis verzending. Ben superblij ermee . Dank u wel.

Supersnelle levering

Zelfs in de drukke decembermaand had ik mijn bestelling in een mum van tijd binnen, inclusief een blad vol goeie tips. Bedankt.

Hele goede snelle afhandeling

Reageert snel. En zeer beleefd en vriendelijk.

Overzichtelijke site en betaling na levering

Volle korting wordt gegeven aan koper wat het zeer aantrekkelijk maakt om te kopen. Je hoeft pas te betalen als je de spullen in huis hebt. Omdat ik zekerheid wilde dat ik spullen kreeg extra pluspunt

Altijd op tijd geleverd met de juiste prijzen

Heel goed geholpen

Alles is zoals het moet zijn!

Betrokken en snelle levering. Niet opdringerig met advies. Dat waardeer ik zeer.

zie boven

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.