Ben zeer tevreden.

Snel geleverd, goede prijs. Ik kan naar tevredenheid contact opnemen voor vragen.

Ben erg tevreden over u.

Snelle service,en veel keus. en niet zo duur als op andere sites!

Snelle service en levering

Fijne snelle berichten op de mail over bestelling en verzending.

Snelle goede service en site

Royale keuze op de site en snelle levering. Binnen 48u alkes binnen. Ook de actie is zeer aantrekkelijk.

Iets later dan gepland

Mijn bestelling werd later dan gepland geleverd. Via de mail contact gehad; een snelle reactie en klantvriendelijk Dag erna werd de bestelling geleverd. Zal zeker een volgende bestelling plaatsen.

Snel en fijn !

Goede service en betere prijs

Snelle levering en de producten zijn goedkoper dan bij andere leveranciers.

Snelle levering goede commuunicatie netjes verpakt

Goede service Snelle levering Goede communicatie Netjes verpakt Duidelijke webshop

Doet wat ze beloofd

Doet wat ze beloofd

Snelle en correcte levering

Zeer goed verzorgt

Uitsekend

Vanaf het eerste bestelling to nu toe heb allen positief ervaring. Nooit iets idd met het bestelling. Alltij snelle levering. Kan niet klagen!

vindt de producten geweldig

je voel je veel fitter met de voeding vooral als je erg moe bent

Snelle service, scherpe prijzen!

Herba-shop is (1 van de) de goedkoopste voor alle Herbalife producten, goede en snelle service!

Snelle levering. Voordeliger, dan bij anderen.

Snel en goed geleverd

Binnen paar dagen de producten in huis en ondersteuning wanneer jij dat wilt

Snelle levering en de smaken zijn zo lekker!! Zeker een aanrader! En bij mij goed begin van de dag

Levering en bezorging verloopt altijd prima!

Geweldig!

Professionele benadering van klanten en aanbod om hulp te bieden bij gebruik van producten

Snelle levering en prima acties en kortingen.

Supergoede service en snelle levering

Supergoede service en snelle levering zonder vragen of vervelende bemoeienis

Goede service en snelle levering

Levertijd is altijd goed!

Voor 10 uur in de ochtend besteld volgende dag in huis. Ik bestelde om half 1 maar de dag daarna had ik het in huis. Ik kreeg een mailtje over de levertijd dan weet je precies waar je aan toe bent. De optie om als gast te mogen bestellen vind ik heel prettig.

Duidelijke websitebezoek

Duidelijke website makkelijk in te loggen. Goed service en snel leverbaar

Top service!

Snelle levering voor een redelijke prijs!

Ga zo door

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.