Niet van deze tijd bezorging en mail wisseling

Tijd om je bezorging anders te regelen. Volgende dag in huis klopt niet track and tracé mail kwam pas na 3 dagen dag van de bezorging . Was onduidelijk en onoverzichtelijk.

Super top product

We gebruiken het al enige jaren, we zijn er zeer content over ‘

Toppie!!

Mijn ervaring tot nu toe is super! De prijzen zijn goed (korting) duidelijke website en de verzending supersnel! Kortom hier een zeer tevreden klant hier!

Een goeie service, na bestellen korte wachttijd voor ontvangst van de producten

Beste prijs, en via de mail een topservice

Ik had naast mijn bestelling wat vragen en onduidelijkheden . De site en het contact via de mail was super fijn en duidelijk .

Prima producten en snelle levering.

Er is helemaal niks mis met de kwaliteit en de levering van de producten. Ook de bezorging is prima. Ik kan de Herba - shop dan ook aanbevelen .

super geleverd

Een hele snelle levering, Alles zat keurig in een doos met lucht kussentjes tegen beschadiging.

Prima en de zelfde week in huis.

Alles gekregen, ook een mail vooraf wanneer het pakketje te verwachten is. Top

Vind de service en levertijd geweldig

Een super ervaring goede consulente

beste, de levertijd was supersnel. Ok ben ik zeer tevreden over de prijs vaak zijn de Shakes veel duurder overal maar doordat jij een leuke prijs hebt blijft het ook fijn om dit dieet te volgen ik ben pas 3 weken bezig en al 5 kilo en 5 cm kwijt. Kortom de volgende keer kom ik zeker weer bij jou bestellen veel liefs, roxan

Makkelijk en lekker

Omdat ik een herseninfarct kreeg in 2000 en daar door weinig energie heb neem ik elke dag een shake. En kan mijn dag beginnen

Snel en goed

Goede ervaringen met dit bedrijf Goede service en snelle afhandeling

Keurig en snel

Keurig, met zorg verpakt en snel geleverd.

Super snelle levering

Vertrouwd

Ik vind het goed gaan als ik wat bestel

Ik vind dit een mooi beleid,als je er bekend mee bent natuurlijk.Dan heb je alleen de produkten nodig en verder niks,dan is het mooi dat je nog eens korting krijgt op de produkten.Een snelle levering en voor vragen kan je ook nog eens terrecht.Wat wil een mensnog meer,Top.

Snelle service en kwaliteit!!

De ene dag besteld en met een snelle service de kwaliteit in huis!! Top!!

Fijne bestelwijze

De bestelling worst snel verwerkt en de bezorging geeft ook nog de tijd aan waar en wanneer het bezorgd wordt

Prima antwoorden

Als ik een app stuur met een vraag wordt deze vrij snel beantwoord. Ik voel me gehoord.

Prima ervaring. Vlotte afhandeling.

zie boven

Voor de 2de keer weer tevreden

Ik heb nu voor de 2de keer Thermo Complete besteld en net als de vorige keer was de levering weer super snel! Het product neem ik voor wat extra energie en ik voel me er heerlijk bij!!

Alles verliep perfect

Leuke korting, snel en netjes geleverd. Jammer dar er voor mij als Herbalife starter geen beker en mastlepel bij zat. Dat werd uitgelegd waarom en begreep ik wel. Ga zeker opnieuw bestellen.

Prefect

de prijs...top Levering ...top Contact...top Verzending...top Site...top

Snel geleverd voor een mooie prijs! Nu 2 keer besteld en helemaal prima

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.