Snelle service vrijblijvend advies

Snelle levering en vrijblijvend advies. Toen ik toch vragen had makkelijk contact via whatsapp

Snelle reactie.

Top service!

Het is geweldig

geweldig, goede service en snel geleverd. Kan het iedereen aanraden.

Goede levertijd/prijs

Goede website. Duidelijk en overzichtelijk en producten worden goed uitgelegd. Ook vind ik de prijzen super! Ik betaal een hoop minder als 2 jaar geleden bij een andere coach. En kan lekker alles vanuit huis bekijken/doen. Win/win situatie!

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen via site, niet duur en wordt altijd snel verzonden.

Zeer snelle levering

Tevreden klant door snelle levering, goede prijs, mooi spaarsysteem en begeleiding op maat.

Ik ben tevreden omdat: - de website goed vindbaar is - de website duidelijk is - de producten op de website makkelijk te vinden zijn - Een mooie korting wordt gegeven - Een spaarsysteem - De levering verassend snel was - Debora ondersteuning op maat biedt.

Bestellen was makkelijk en mijn bestelling is snel bezorgd!

Al vaker besteld Snelle levering

Prima vlotte bezorging

Snelle nette levering

Zeet tevreden over de levering en service Bestelde en volgende dag al binnen. Zeker een aanrader mensen om op de site te bestellen Gr monique

De levering verliep snel. De prijzen waren ook goed. Ik ga hier zeker nog een bestelling plaatsen.

Op tijd geleverd en goede producten

Goede en snelle service

Alles is snel geleverd.

Zeer goed.

Snelle levertijd en de prijs is zeer goed. Zeer tevree.

correct

Snel geregeld. Ben er blij mee.

De webshop is overzichtelijk. En snel geleverd zoals toegezegd.

Nog maar net klant maar service is snel en geeft op vragen een goed antwoord.

Debora denkt met je mee

Scherpe prijzen voor een product dat mij al veel jaren op weg helpt naar mijn gezondheidsdoelen. Debora gaat met haar persoonlijke aanpak net even iets verder dan alleen het beheren van haar webshop. Zo adviseerde zij mij over het gebruik van de producten en mijn intolerantie voor bepaalde ingrediënten. Heel fijn.

Ik heb mijn bestelling gedaan en heb mijn bestelling netjes verpakt ontvangen binnen twee dagen! Dank je wel Debora Brouwer voor de service.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering goede prijs

Prima, ben dik tevreden

Ben dik tevreden over herbalife, kilo's gaan langzaam maar omvang in cm veel resultaat.

Top kwaliteit!

Zeer tevreden over de levering, bezorging en communicatie! Daarnaast een zeer goed, lekker product om na het sporten te nemen.

Voor herhaling vatbaar

Goede service, correcte naleving van de afspraken en een mooie korting op de producten

De Veste 16 10

8231 JJ Lelystad

06 40 38 65 36

Over Herba-shop

Herba Shop is het bedrijf van Debora Brouwer. Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member. Ben je op zoek naar de Herbalife producten tegen de laagste prijs, gratis begeleiding en de beste service ? Ik geef kortingen tot 39 % van de adviesprijs en heb elke maand een geweldige aanbieding.